Klar med ny London-guide

london-jpeg-800x466I samarbejde med rejsesøgemaskinen Expedia Danmark er der nu udgivet ”en ny og anderledes interaktiv guide til London.”

Navnet på guidebogen er My Real London, den har ifølge forfatterne ”til formål at vise en anden side af London end blot de sædvanlige turist attraktioner, og i stedet vise de mere ukendte og anderledes steder, London også har at byde på.”

Guiden lader danskere, bosat i London, dele ud af deres yndlings spots og oplevelser som skaber et mere personligt og levende billede af storbyen.

Blandt emneområderne i guiden er: afslapning og afkobling, det sociale og festlige, gastronomi, shopping, romantik, kulturel og kreativ, samvær og venskab samt spænding.

London-lufthavnene var også sidste år samlet største destination fra Københavns Lufthavn med 1,9 mio. rejsende.

Fra oktober i år vil der være op til 28 daglige returflyvninger mellem København og London, fordelt mellem British Airways og SAS til Heathrow, easyJet til Gatwick, Luton og Stansted, Norwegian til Gatwick og Ryanair til Luton.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.