75 procent af Game of Thrones er optaget i Nordirland - heraf en tredjedel i nordirske Linen Mill Studios. PR-foto via Tourism Ireland fra Game of Thrones Studio Tour.

Klar med officiel studietur til Game of Thrones-fans

Fra 4. februar kan Game of Thrones-fans komme på den officielle tur i studierne i Nordirland, hvor dele af den berømte TV-serie blev optaget. Der er i alt 10.000 kvadratmeter med oplevelser.

Der bliver mulighed for at udforske HBO’s serieunivers, når den officielle Game of Thrones Studio Tour åbner i Irland den 4. februar. Warner Bros. Themed Entertainment og Linen Mill Studios har nu offentliggjort, at den officielle Game of Thrones Studio Tour åbner for besøgende den 4. februar næste år.

Game of Thrones Studio Tour ligger ved det oprindelige optagelsessted i Banbridge i Nordirland. Her bliver fans transporteret ind i hjertet af Westeros, hvor de kan se billeder, kulisser, originale rekvisitter og kostumer samt flere bag-kulisserne-elementer fra den populære hitserie.

Det nye 10.000 kvadratmeter store interaktive univers giver fans mulighed for at opleve en lang række originale kulisser, kostumer og rekvisitter og har til formål at bringe besøgende tættere på de syv kongeriger end nogensinde før, skriver Tourism Ireland i en pressemeddelelse.

Her kan man træde ind i den ikoniske Great Hall i Winterfell, hvor Jon Snow blev udråbt til “King in the North”, se Daenerys Targaryens imponerende Dragonstone-trone, kigge på utrolige rekvisitter, våben og visuelle effekter og lære mere om det håndværk, der har været med til at vække GOT-universet til live på skærmen.

Glæder sig til åbningen
TV-studieturen bruger banebrydende design og teknologi for at vække Westeros til live og fører gæster gennem både King’s Landing, Winterfell, Dragonstone, The Wall og landene udenfor.

”Vi er glade for at kunne åbne til den første Game of Thrones Studio Tour nogensinde i Linen Mill Studios. At vide, man er samme sted som dér, hvor nogle af seriens mest mindeværdige momenter er filmet, er en utrolig følelse. Vi ved, at fans af serien vil føle det samme,” siger talsmand for Warner Bros. Themed Entertainment og tilføjer:

Efter mange år som et lukket filmstudie er det nu tid til at invitere fans fra hele verden til at træde ind i de syv kongeriger og skabe deres egen personlige rejse gennem Westeros her i Linen Mill Studios.

Efter at have fejret “The Iron Anniversary” i april i år, der markerede ti år siden den første episode af Game of Thrones, fortsættes med spin-off serien House of Dragon, der forventes at få premiere på HBO og HBO Max i 2022.

Relaterede artikler:

Irland håber på fortsat dansk turistvækst

Stor forskel på nationale turistråds synlighed

TV 2-serie rykker Hvide Sande op i første række