Klar til USA’s største danske rejsemesse

usa californien san francisco ferie

2. marts kan den skandinaviske rejsebranche møde repræsentanter for Californien, Florida, Hawaii, Las Vegas, Minnesota, New England, New Orleans, New York, Texas og flyselskaber og meget andet ved den store årlige USA-workshop i København.

USA Travel Show 2015 holdes også i år på Hotel Marriott i København med repræsentanter fra destinationer i USA samt flyselskaber, biludlejningsfirmaer, incomingbureauer osv.

Fra Las Vegas deltager Cirque du Soleil, Graceland Wedding Chapel, MGM Resorts, Papillon Helicopters, Caesars og Nevada Tourism.

Messen åbnes ligesom sidste år af USA’s ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Den amerikanske turistbranche har fået øjnene op for det skandinaviske marked og dette års USA Travel Show byder også på mange nye udstillere.

Direktør for Discover America Danmark, Karin Gert Nielsen, ser frem til at byde velkommen til det fjerde USA Travel Show i Denmark:

“USA er blevet kåret til bedste oversøiske rejsemål i Danmark, Norge og Sverige ved prisuddelinger i 2014 og 2015, USA er største oversøiske destination for skandinaver. De stigende besøgstal betyder, at amerikanerne er mere interesserede i det skandinaviske marked end nogensinde før,” siger hun.

De seneste år har antallet af besøgende fra Skandinavien til USA været stigende, og regionen er det fjerdestørste europæiske marked for USA med 1,2 mio. besøgende i 2013. De seneste tal fra National Travel and Tourism Office viser en stigning på 11,6 pct. fra januar-oktober 2014 i forhold til januar-oktober 2013.

USA Travel Show er udelukkende for pressen og rejsebranchen.

Udstillerne ved USA Travel Show i København omfatter blandt flyselskaberne: Aeromexico, Air Canada, Lufthansa, Air Berlin, Air France/KLM/Delta Air Lines, British Airways/Iberia (American Airlines/Finnair), Icelandair, SAS og biludlejerne: Alamo, Avis Budget og Hertz.

Hertil kommer Marriott Global Sales og Simon Shopping Destinations.

Fra USA deltager Hawaii, Illinois, Louisiana, New Orleans, Minnesota og Bloomington med Mall of America.

Rejsende i rejsebranchen kan tilmelde sig rejsemessen via: kgn@atlanticlink.net

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.