KLM er på vej mod at have 12 daglige afgange fra Amsterdam til Danmark, seks til Københavns Lufthavn samt tre til såvel Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn. Arkivfoto fra Billund Lufthavn.

KLM vil sælge pakkerejser via rejsebureauer

På det hollandske hjemmemarked og hos naboerne i Belgien omdøbes KLM Package Deals nu til KLM Holidays. Pakkerejserne kan nu med kommission sælges via tilknyttede rejsebureauer.

Via KLM Holidays sælger KLM selv, men også via tilsluttede rejsebureauer i Holland og Belgien, pakkerejser med naturligvis fly, men også hoteller og biludlejning, oplyser det hollandske Skyteam-medlem i en pressemeddelelse.

Om KLM Holidays også kommer til Danmark, nævner pressemeddelelsen ikke noget om, og Anita Wagner Feddersen, landechef og ansvarlig for Air France-KLM i Danmark, siger til STANDBY.DK: ”Det har der ikke været forlydender om.”

Udvidelsen med ​​KLM Holidays er en af ​​komponenterne i KLM’s kommercielle strategi på det hollandske og belgiske marked, hedder det i pressemeddelelsen. Denne strategi består af tre søjler: at forstærke KLM’s varemærke så forbrugerne bevarer tilliden til flyselskabet, at genoprette forbindelser til markederne ved at intensivere kontakten med forretningspartnere og kunder samt at genstarte forretningen med blandt andet nye tilbud som KLM Holidays.

Baggrunden er naturligvis lempelser i landenes rejsevejledninger med baggrund i stadig flere færdigvaccinerede og blandt andet EU’s kommende coronapas, der træder i kraft omkring 1. juli.

Rejsebureauer får login
KLM Holidays er nu tilgængelig for rejsebureauer i Holland og Belgien via deres eget login til KLM. Dette gælder alle pakkerejser, hvor flyvningerne udføres af KLM eller partnere, dog ikke Transavia. Priserne er de samme for forbrugere og rejsebranchen, understreger KLM og tilføjer, at man giver provision ved salg af KLM Holidays produkter.

KLM Holidays har også en pengene-tilbage-garanti, hvor kunderne mod betaling af et administrationsgebyr kan ændre eller annullere reservationen op til 21 dage før den planlagte afgang. Pengene-tilbage-garantien gælder, hvis der flyves med KLM eller nærtstående familiemedlemmer som Air France, Delta Air Lines eller Virgin Atlantic.

”Netop nu er det vigtigt, at vi som rejsebranche arbejder sammen om at genoprette forbrugernes tillid til rejser. Med KLM Holidays kan rejsebureauer tilbyde deres kunder fleksible pakkerejser,” siger Harm Kreulen, direktør for KLM i Benelux-landene (Belgien, Holland og Luxembourg), i pressemeddelelsen.

Flere KLM-afgange til Danmark
KLM oplyste for nylig, at flyselskabet i år vil tilbyde flere europæiske destinationer, 96, end der var i 2019, hvor der var 92.

I dag har Københavns Lufthavn tre daglige KLM-afgange til Amsterdam, der vil være fire fra midten af denne måned og efter planen seks fra sidst i juli.

Billund har også to daglige afgange, mens Aalborg Lufthavn har en enkelt daglig flyvning. I Billund stiger antallet af daglige KLM-flyvninger fra to til tre midt i juni, mens Aalborg Lufthavn kommer op på to afgange fra 14. juni og tre daglige fra 19 juli.

For USA-interesserede kommer KLM’s antal af nordamerikanske ruter denne sommer næsten tilbage på niveauet fra 2019. Således vil der være 16 KLM-ruter fra Amsterdam Schiphol til nordamerikanske destinationer denne sommer. Herudover vil KLM tilføje Las Vegas og Minneapolis i løbet af sommeren, disse ruter afhænger af lempede rejserestriktioner mellem USA og Europa, oplyser flyselskabet.

Relaterede artikler:

KLM har flere ruter end før corona

KLM har genetableret sine nordamerikanske ruter

KLM investerer i stor rejsegrossist