København bliver vært for WorldPride 2021

Der ventes en halv million deltagere i det store event, WorldPride, hvor København bliver værtsby efter en afstemning i organisationen InterPride.

Det oplyser organisationen Happy Copenhagen i en pressemeddelelse. Organisationen har stået i spidsen for at få arrangementet til København.

Arrangørerne forventer, at begivenheden vil tiltrække en halv million deltagere med tilskuere fra hele verden. Sekretariatschef i Happy Copenhagen, Lars Christian Østergreen, glæder sig: ”Vi er ellevilde ved udsigten til at byde hele verden velkommen til København. Vi vil levere et globalt megaevent med mangfoldighed og inklusion i centrum”, skriver han i pressemeddelelsen.

Det er ambitionen, at WorldPride afvikles sammen med LGBTQ sportseventet EuroGames, men det vil først blive afgjort i marts 2018, hvor EuroGames skal afholdes, skriver Ritzau.

Arbejdet med at få eventet til København har stået på siden 2015.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.