København bliver vært for WorldPride 2021

Der ventes en halv million deltagere i det store event, WorldPride, hvor København bliver værtsby efter en afstemning i organisationen InterPride.

Det oplyser organisationen Happy Copenhagen i en pressemeddelelse. Organisationen har stået i spidsen for at få arrangementet til København.

Arrangørerne forventer, at begivenheden vil tiltrække en halv million deltagere med tilskuere fra hele verden. Sekretariatschef i Happy Copenhagen, Lars Christian Østergreen, glæder sig: ”Vi er ellevilde ved udsigten til at byde hele verden velkommen til København. Vi vil levere et globalt megaevent med mangfoldighed og inklusion i centrum”, skriver han i pressemeddelelsen.

Det er ambitionen, at WorldPride afvikles sammen med LGBTQ sportseventet EuroGames, men det vil først blive afgjort i marts 2018, hvor EuroGames skal afholdes, skriver Ritzau.

Arbejdet med at få eventet til København har stået på siden 2015.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.