København får ny rute til Tyskland

1

transavia fly boeing b737-800FLYSELSKABER: Air France KLM’s lavprisselskab udfordrer fra marts næste år SAS og Lufthansa mellem København og München. Transavia har i forvejen rute fra Holland til København.

Fra 25. marts næste år begynder Transavia at flyve fire gange om ugen fra München til København – stigende til seks ugentlige afgange fra sidst i maj. Meddelelsen fra Københavns Lufthavn oplyser ikke, om der er tale om en sæson- eller helårsrute.

Åbningen af den nye rute kommer i forbindelse med, at Transavia åbner base i München med fire Boeing B737, der skal betjene omkring 15 ruter fra Bayerns hovedstad og ud i Europa.

I forvejen har SAS og Lufthansa syv fly om dagen mellem München og København. Sidste år var der over 400.000 passagerer på strækningen.

Transavia flyver også dagligt mellem hollandske Eindhoven og København, på årsplan har Transavia 11,5 mio. passagerer og en flyflåde på 60 Boeing B737-800. Samlet har Transavia over 110 destinationer i Europa og Nordafrika.

Ud over Københavns Lufthavn vil Transavia fra München også fra næste år flyve til italienske Bari, Bologna, Bruxelles, Catania på Sicilien, kroatiske Dubrovnik, Faro i det sydlige Portugal, Mallorca, Marrakech i Marokko, Napoli, Palermo på Sicilien, Pisa, Porto, Sevilla, Valencia og Venedig.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "København får ny rute til Tyskland"

Notify of
avatar
Tango Alpha
Tango Alpha

Ny rute??? Med mindre Transavia benytter en anden lufthavn end Franz Josef Strauss er der bestemt ikke tale om en ny rute.

wpDiscuz