35-årige svenske Lisette Jönsson er netop begyndt som driftsdirektør for Københavns næste luksushotel, Villa Copenhagen, der åbner om et års tid. Foto: Nordic Hotels & Resorts.

Københavns nye luksushotel klar med driftsdirektør

Hotelchefen det seneste års tid for Clarion Hotel Copenhagen Airport, Lisette Jönsson, bliver director of operations på Københavns næste luksushotel, Villa Copenhagen, der åbner næste år.

Som director of operations får 35-årige Lisette Jönsson ansvaret for den daglige drift af Villa Copenhagen når hotellet til en pris af cirka 1,5 milliarder kroner åbner om et års tid med 390 værelser og suiter i det tidligere centralposthus ved Hovedbanegården.

Både Villa Copenhagen og Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport, er i den norske hotelkæde, Nordic Hotels & Resorts. Lisette Jönsson har det seneste års tid været hotelchef for Clarion Hotel Copenhagen Airport med ansvaret for den daglige drift.

”Foruden erfaring og et godt kendskab til branchen, kommer Lisette med høj energi, mod og en positiv tilgang til opgaverne – kvalifikationer, der har været afgørende faktorer for os. Desuden har Lisette gennem sine tidligere stillinger bevist, at hun er proaktiv og i stand til at tænke ud af boksen, hvilket vil bidrage positivt til vores ambition om at drive Villa Copenhagen på en ny og anderledes måde,” siger Villa Copenhagens direktør, Peter Høgh Pedersen.

Lisette Jönsson kom til Nordic Choice Hotels i 2008 i receptionen på Clarion Hotel Sign i Stockholm. I 2012 blev hun front desk manager på Comfort Hotel Stockholm, der også hører under Nordic Choice-kæden. Næste stop kom i 2015, da Lisette Jönsson, der er fra Skåne, flyttede hjem til Malmø og var en del af teamet, da det 85 meter høje Clarion Hotel & Congress Malmö Live åbnede. Herefter blev hun general manager på Nordic Choices søsterhotel i Helsingborg, Comfort Hotel Nouveau, og derfra til hotellet i Københavns Lufthavn.

Vil skabe magi
Om sit nye job siger Lisette Jönsson i en pressemeddelelse: ”Villa Copenhagen er en drøm. Jeg glæder mig til at være med fra starten og skabe rammerne for en anderledes hoteloplevelse. Det er mødet med mennesker, der driver mig, og jeg kan ikke vente med at skabe magi sammen med alle mine nye kollegaer.”

Nordic Choice Hotels opererer med tre kæder – eller varemærker; Clarion, som det tidligere Hilton Copenhagen Airport nu drives under, Quality Hotel, samt Comfort Hotel, der bliver varemærket for kædens kommende store hotel i Københavns Lufthavn.

Men Villa Copenhagen bliver – ligesom søsterhotellet i København, Skt. Petri – et af over 20 selvstændige hoteller samlet under Nordic Hotels & Resorts.

 Relaterede artikler:

Luksushotel til milliardbeløb skal hedde Villa Copenhagen

Hotelkonger i talkrig

Kendt storhotel får ny hotelchef