Lisette Jönsson er netop begyndt som hotelchef for Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

34-årige svenske Lisette Jönsson er netop begyndt som hotelchef for Clarion Hotel Copenhagen Airport – det tidligere Hilton Copenhagen Airport. Bygningen ejes af Københavns Lufthavn. På lufthavnshotellet bliver hun højre hånd for hotellets svenske general manager, Miri Sumiq.

Lisette Jönsson kom i 2008 til Nordic Choice Hotels, der siden april sidste år har drevet Clarion Hotel Copenhagen Airport, som shiftleader i receptionen på det dengang nyåbnede Clarion Hotel Sign i Stockholm. I 2012 blev hun front desk manager på Comfort Hotel Stockholm, der også hører under den norske Nordic Choice-kæden.

Næste stop i karrieren hos Nordic Choice kom i 2015, da Lisette Jönsson, der er fra Skåne, flyttede hjem til Malmø og var en del af teamet, da det 85 meter høje Clarion Hotel & Congress Malmö Live åbnede. Her blev hun welcome office manager og siden guest relation manager. Sidste stop inden Lisette Jönsson kom til Clarion Hotel Copenhagen Airport var stillingen som general manager Nordic Choices søsterhotel i Helsingborg, Comfort Hotel Nouveau.

På Clarion Hotel Copenhagen Airport har Lisette Jönsson ansvaret for den daglige drift og en central rolle i hotellets renovering, der omfatter både lobby, restaurant og mødefaciliteter.

”Der er noget helt specielt ved en arbejdsplads, som er åben døgnet rundt – et sted hvor der altid er liv og fart. Møder med mennesker inspirerer mig og giver mig energi, og det teamwork, der ligger bag en rigtig god serviceoplevelse, er nærmest magisk. Jeg elsker denne branche, og for mig er det ikke bare et job, men en livsstil og passion, og jeg ser frem til at være en del af den rejse, som Clarion Hotel Copenhagen Airport er på,” siger Lisette Jönsson.

Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn er med sine foreløbig 378 værelser et af de fem største Clarion-hoteller i Skandinavien – og det eneste i Danmark.

Venter på byggetilladelse
Clarion Hotel Copenhagen Airport er i gang med at bruge omkring 70 millioner kroner på opgraderinger – blandt andet sløjfes loungen på øverste etage for at give plads til fem nye hotelværelser. Det er i hvert fald planen, men ombygningstilladelsen fra Tårnby Kommune lader vente på sig. ”Det er et stort irritationsmoment,” sagde hotellets direktør, Miri Sumiq, i går til standby.dk

Hotellets general manager afviste samtidig forlydender i hotelbranchen om, at lufthavnshotellet også vil afvikle sin store Præsident-suite til fordel for flere værelser. ”Det er ikke noget, vi rører ved nu, men måske længere ud i fremtiden,” sagde Miri Sumiq.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har på selve hotellet 19 mødelokaler, men bestyrer også 14 mødelokaler på landside i Københavns Lufthavns Terminal 3. Disse lokaler er netop renoveret for fem millioner kroner.

Lufthavnshotellet forventer i år en omsætning på cirka 225 millioner kroner, heraf kommer cirka 70 procent fra overnattende gæster.

Relaterede artikler:

Storhotel renoveres for 70 millioner kroner

Hotelkæde styrker salgsteam i Danmark

Lufthavnshotel får konkurrence

Kendt hotelprofil siger farvel

DBTA kiggede ind i fremtiden