Daniel Kirchhoff, til højre, har været et meget synligt ansigt for Scandic Hotels; her gæsteunderviser han på Copenhagen Business School. Privatfoto.

Kommunikationschef forlader dansk hotelkæde

Efter over to år som kommunikationschef for Danmarks største hotelkæde, Scandic, har Daniel Kirchhoff fra næste måned en tilsvarende stilling i den store danske ISS-koncern, hvor han også får CSR-ansvaret.

37-årig Daniel Kirchhoff forlader Scandic Hotels for fra 15. september at blive kommunikationschef for ISS. ”Det har været en rigtig god og spændende tid hos Scandic og jeg er stolt af de resultater, jeg har opnået sammen med alle mine dygtige kolleger i Scandic,” siger Daniel Kirchhoff til STANDBY.dk, mens han er i gang med sidste del af sin forældreorlov.

Daniel Kirchhoff er cand. comm. fra Roskilde Universitet i 2011 og fik umiddelbart efter afsluttet uddannelse tidsbegrænsede ansættelser som CSR-projektmedarbejder hos Tryg og Danske Bank.

I 2012 blev han for alvor kendt i den danske rejsebranche med ansættelsen som kommunikationsmedarbejder hos Norwegian. I 2015 blev han forfremmet til kommunikationschef for Danmark i det norske lavprisflyselskab. Han blev hentet til Scandic Hotels, hvor han startede i januar 2018. Hos Norwegian i Danmark blev han afløst af Andreas Hjørnholm.

Glæder mig til nye udfordringer
I et opslag på Linkedin skriver Daniel Kirchhoff om sin nye stilling hos ISS:

”Om en måned starter et nyt kapitel. Her træder jeg nemlig ind ad døren hos ISS Danmark som ny Head of Communication and CSR. Jeg glæder mig helt vildt til alle de nye udfordringer, til at møde en masse nye kollegaer og til at blive en del af en så traditionsrig virksomhed, der hver dag skaber ekstraordinære serviceoplevelser for sine kunder.

Samtidig betyder det også, at jeg efter to et halvt år tager afsked med Scandic og mange gode og højt værdsatte kolleger. Det har været en fantastisk rejse, og jeg er stolt over de resultater, vi sammen har opnået. Tusind tak til alle på kontoret og hotellerne for et givende og sjovt samarbejde. Jeg ønsker jer alle alt det bedste fremover,” lyder det blandt andet fra Daniel Kirchhoff.

Scandic har foreløbig 27 hoteller i Danmark, kæden får tre nye næste år, to i centrum af København og et ved Københavns Lufthavn.

Relaterede artikler:

Norwegian-kommunikationschef i nyt job

Scandic genåbner sidste hoteller efter sommerferien

Ny i spidsen for hotelkæde i Danmark