PR-foto fra Koldkærgård, der fra på mandag, 1. oktober, skifter navn til Horisont Hotel & Konference.

Konferencecenter skifter navn

Fra 1. oktober har det nuværende Koldkærgård ved Aarhus nyt navn – navneskiftet skyldes at danske bogstaver som æ, ø og å ikke fungerer på internationale bookingplatforme – og at nogen tror det er en landbrugsejendom.

Konferencecentret Koldkærgård, der ejes af Landbrug & Fødevarer, skifter fra på mandag, 1. oktober, navn til Horisont Hotel & Konference.

Koldkærgård, der er medlem af foreningen Danske Konferencecentre, har 65 hotelværelser. Som led i udviklingen af konferencestedet, er det besluttet at rebrande det og præsentere Koldkærgård som et moderne mødested med fokus på det gode møde mellem mennesker.

Mikkel Kroustrup har siden 2015 været hotelchef på Koldkærgård, hvor han står for den daglige ledelse og udvikling af konferencecentret. Han siger i en pressemeddelelse om navneændringen:

“Navnet Koldkærgård har skabt udfordringer for os på de internationale digitale bookingplatforme, hvor vi henter stadig flere af vores internationale gæster fra – her fungerer æ, ø og å ikke optimalt,” siger han og tilføjer:

”Vi har også konstateret, at mange har opfattelsen af, at Koldkærgård er en landbrugsejendom, hvilket heller ikke er så hensigtsmæssigt.”

Ligger midt i Agro Food Park
”Vi har i dag en betydelig andel tilbagevendende virksomhedskunder, der holder møder og overnatter på Koldkærgård. I forbindelse med navneskiftet og rebrandingen ønskede man at tilføre mødeoplevelsen endnu mere personlighed og nærvær.”

Koldkærgård har de seneste år arbejdet med at udvikle særligt mødeoplevelsen. Nutidens mødegæst ønsker langt mere end blot en klassisk mødeoplevelse, hvor hovedvægten ligger på den praktiske afholdes af mødet. I dag spiller samværet med de, man holder møder med, en ligeså stor rolle, hedder det.

”Koldkærgård ligger midt i Agro Food Park, som  er kendetegnet ved mange udviklingsprojekter på landbrugs- og fødevareområdet. Derfor var det helt naturligt at følge trop med en udvikling af Koldkærgård på flere niveauer,” siger Mikkel Kroustrup.

Landbrug & Fødevarer har også konferencecentret KolleKolle ved Værløse nord for København.

Relaterede artikler:

Stor møde- og kongresmesse i Malmø

Forsøg med møde- og eventmesse i Fredericia

CWT fastholder London som største kongresby