KONKURRENCE – vinder er fundet

0

Hovedalleen - Pjerrot og Tivoli GardenKonkurrencen er lukket. Vinderen bliver trukket fredag 10/4.

TIVOLI: Svar på ét spørgsmål og vær med i lodtrækning om to billetter til forpremiere på Tivolis sommerrevy Tam Tam i Glassalen med bl.a. Bodil Jørgensen samt to pakker med fire entrebilletter til haven og tur-pas.

Også i år er Tivoli klar med en konkurrence for læserne af standby.dk

Til den 25. maj kan der vindes to billetter til forpremiere på Tivolis sommerrevy, Tam Tam, kl. 19 i Glassalen med bl.a. Bodil Jørgensen samt entre til Tivoli.

Herudover trækkes der lod om to ”pakker” hver med fire entreer til Tivoli plus tur-pas til brug på dage, vinderne selv bestemmer i løbet af havens 2015 sæson.

Du skal bare svare på dette spørgsmål:

Hvornår åbnede Tivoli i år?

Svaret sendes senest på torsdag d. 9. april til: konkurrence@standby.dk – vinderne får direkte besked fredag d. 10. april. Husk at skrive dit telefonnummer og adresse sammen med dit svar!

Tivoli har taget hul på den længste sommersæson i Havens historie og præsenterer bl.a. en nyudsprungen tulipanmark med 96.000 tulipaner.

Årets sommersæson byder på 175 åbningsdage, syv dage mere end sidste år. Det er den 173. sommersæson, og den varer til den 20. september.

Tivoli har også i år et bredt Fredagsrock-program med navne som Snoop Dogg, Outlandish Jessie J, Marie Key, Belle & Sebastian, TV-2 og D-A-D. I alt kommer de 28 Fredagsrock-navne oven i tre koncerter med Elton John, Lady Gaga & Tony Bennett samt Mark Knopfler denne sommer. Det forventes at programmet vil trække over en halv million musikfans.

I år kan de mindste gæster se frem til en række fornyelser i Rasmus Klumps Verden. Blandt nyhederne er tre nye tårne forbundet af gangbroer i tre meters højde samt en lille rutschebane. I Rasmus Klumps hus vil der jævnligt være optræden.

Veteranbilernes anlæg har fået en ansigtsløftning og de unge billister må vænne sig til tanken om at køre den modsatte vej og stige på et nyt sted.

Danmarks hurtigste interaktive forlystelse Vertigo, der sidste år blev kåret som den bedste forlystelse i Europa, får bl.a. nye orientalske løgkupler på toppen.

Tivoli Sommerrevy, Tam Tam, spiller i Glassalen med bl.a. Bodil Jørgensen, Ole Thestrup og Ditte Gråbøl blandt skuespillerne. Premieren er 28. maj.

Tivoli har over 20 restauranter, 11 fastfod spisesteder og 16 barer og cafeer. I år føjes der tre nye til porteføljen. I Nimb-huset åbner smørrebrødsrestauranten Fru Nimb med plads til 275 spisende gæster og Jytte Støvlbæk som restaurantchef. I de lokaler der tidligere husede Grill Royal, flytter Illums Bolighus ind og åbner ny butik med dansk og udenlandsk design. Den tidligere Hard Rock Café overtages af Tivoli selv og skifter navn til Rock Bar Royal.

Læs mere om Tivolis sommerprogram på Tivoli.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz