CocoCay er et nyt underholdningstilbud som nu åbner for Royal Caribbeans krydstogtsgæster ved Bahamas. Illustration: Royal Caribbean Cruise Line.

Krydstogtrederi får egen ø ved Bahamas

Royal Caribbean Cruise Line klar med øko-venlig ø med blandt andet gratis spisesteder og forlystelser. Royal Caribbean har 3,5 millioner passagerer om året.

CocoCay er krydstogtrederiet Royal Caribbeans nye ø og destination nord for den caribiske øgruppe Bahamas. Det var før et koralrev som nu er ombygget og omskabt til et Eco-certificeret Tivoli-vandland med plads til både action og driverliv.

De fleste oplevelser på CocoCay ved Bahamas bliver gratis for rederiets gæster; der vil for eksempel være masser af gratis strandstole, fem spisesteder hvor adgang er med i prisen på krydstogtet – det samme er en række forlystelser.

Den nye destination åbner officielt i maj og vil indgå i rederiets krydstogter der sejles ud fra Florida. Udflugtsmålet ligger ved Bahamas, 200 kilometer fra Miami, oplyser Royal Caribbean i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Cay er det caribiske ord for en koralø med strande og palmer, og det vil man netop opleve på CocoCay. En ny krydstogtskaj sikrer, at det er let at komme i land og opleve øen med blandt andet et kæmpe vandland, svævebane på 500 meter, en 40 meter høj vandrutsjebane og så videre.”

Af hensyn til miljøet er alle aktiviteter på CocoVay blevet Eco-certificeret. CocoCay er en ny destination på Royal Caribbeans krydstogter med fokus på en sjov dag i land,” siger Christian Træland, markedschef i Royal Caribbean Cruice Lines i Norden.

Gæsterne vil typisk ankomme til CocoCay om morgenen og sejle videre sidst på dagen. CocoCay er rederiets seneste bud på krydstogtsaktiviteter til børnefamilier og unge, der sidste år udgjorde over 20 procent af Royal Caribbeans 3,5 millioner gæster på verdensplan.

Verdens næststørste
Royal Caribbean er ifølge egne oplysninger verdens næststørste krydstogtrederi, kun overgået af amerikanske Carnival Cruises.

Royal Caribbean har tre varemærker, selve Royal Caribbean Cruise Lines, det lidt finere Celebrity Cruises og så gruppens bedste produkt, Azamara Club Cruises. Hertil kommer 50 procent af TUI Cruises. Rederierne har i alt 41 skibe i drift og seks under konstruktion.

Relaterede artikler:

Krydstogtrederi får egen ø ved Bahamas

Nyt krydstogttogtrejsebureau i Danmark

Københavns krydstogtdirektør går i land