Krydstogtskibe søger mod den persiske golf

De luxe-krydstogt skibene har for længst taget Dubai og Den persiske Golf på programmet. Langsomt er de større fulgt efter i et forsøg på at finde afløsere for overfyldte caribiske øer og det halvkolde Middelhav.

 

Nu melder både MSC Cruise og Costa, at de fra vinteren 2011-12 flytter skibe til området. Også selv om de skal ned forbi piratområdet på udturen.

 

MSC flytter MSC Lirica til Den persiske Golf, og Costa begynder allerede i november i år med syv dages tur for Costa Luminosa, og i december følger Costa Deliziosa.
Royal Caribbean sejler med Brilliance of The Seas en længere serie med syv dages sejladser fra Dubai i januar til april næste år.

 

Amerikanske kunder er lidt skeptiske, og udgør et mindretal blandt passagerer. Forleden kunne man læse et ironisk indlæg på en af de større amerikanske avisers hjemmesider:

 

"Besøg en terrorist camp, mød en Somali-pirat. Fire timers udflugt til moské med oplæsning af Koranen, gå ikke i bikini ved swimmingpoolen på dækket under opholdet. Fin ide, rederierne der har fået. Det bliver uden mig."

Skrevet af Redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.