Krydstogtskibe søger mod den persiske golf

De luxe-krydstogt skibene har for længst taget Dubai og Den persiske Golf på programmet. Langsomt er de større fulgt efter i et forsøg på at finde afløsere for overfyldte caribiske øer og det halvkolde Middelhav.

 

Nu melder både MSC Cruise og Costa, at de fra vinteren 2011-12 flytter skibe til området. Også selv om de skal ned forbi piratområdet på udturen.

 

MSC flytter MSC Lirica til Den persiske Golf, og Costa begynder allerede i november i år med syv dages tur for Costa Luminosa, og i december følger Costa Deliziosa.
Royal Caribbean sejler med Brilliance of The Seas en længere serie med syv dages sejladser fra Dubai i januar til april næste år.

 

Amerikanske kunder er lidt skeptiske, og udgør et mindretal blandt passagerer. Forleden kunne man læse et ironisk indlæg på en af de større amerikanske avisers hjemmesider:

 

"Besøg en terrorist camp, mød en Somali-pirat. Fire timers udflugt til moské med oplæsning af Koranen, gå ikke i bikini ved swimmingpoolen på dækket under opholdet. Fin ide, rederierne der har fået. Det bliver uden mig."

Skrevet af Redaktionen