Kulturrejser Europa køber Check Point Travel

Bureauet beskæftiger 13 medarbejdere på kontoret i Århus og er et veletableret rejsebureau med kunder i hele Danmark, men med hovedvægt på det jyske marked. Check Point Travel arrangerer både individuelle og grupperejser med dansk rejseleder til Thailand, Malaysia, USA og flere lande i Sydamerika.

Et speciale er rejser til Cuba, hvor bureauet har eget kontor. I Cuba tilbyder Check Point Travel et stort og spændende program.

Om baggrunden for købet siger direktør Kurt Kvorning fra Kulturrejser Europa:

”Der er opstået en god mulighed for at udvide vores aktiviteter indenfor de produkttyper, vi beskæftiger os med i forvejen, som er rejser med dansk rejseleder. Vi har mærket en stor efterspørgsel på kulturrejser med dansk rejseleder på det jyske marked, og har et ønske om at komme i endnu nærmere kontakt med vores jyske gæster. Vores målsætning er at øge kendskabet til Check Point Travels produkter, ligesom de erfaringer vi har i Kulturrejser Europa kan bruges til oversøiske destinationer. Derfor vil Check Point Travel også forsat være en del af gadebilledet i Århus”.

”Jeg ved at der hos Check Point Travel arbejder dygtige og erfarne medarbejdere, og jeg glæder mig til samarbejdet med de nye kollegaer samt igen at drive rejsebureau i Århus”, slutter Kurt Kvorning.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.