Kulturrejser Europa køber Check Point Travel

Bureauet beskæftiger 13 medarbejdere på kontoret i Århus og er et veletableret rejsebureau med kunder i hele Danmark, men med hovedvægt på det jyske marked. Check Point Travel arrangerer både individuelle og grupperejser med dansk rejseleder til Thailand, Malaysia, USA og flere lande i Sydamerika.

Et speciale er rejser til Cuba, hvor bureauet har eget kontor. I Cuba tilbyder Check Point Travel et stort og spændende program.

Om baggrunden for købet siger direktør Kurt Kvorning fra Kulturrejser Europa:

”Der er opstået en god mulighed for at udvide vores aktiviteter indenfor de produkttyper, vi beskæftiger os med i forvejen, som er rejser med dansk rejseleder. Vi har mærket en stor efterspørgsel på kulturrejser med dansk rejseleder på det jyske marked, og har et ønske om at komme i endnu nærmere kontakt med vores jyske gæster. Vores målsætning er at øge kendskabet til Check Point Travels produkter, ligesom de erfaringer vi har i Kulturrejser Europa kan bruges til oversøiske destinationer. Derfor vil Check Point Travel også forsat være en del af gadebilledet i Århus”.

”Jeg ved at der hos Check Point Travel arbejder dygtige og erfarne medarbejdere, og jeg glæder mig til samarbejdet med de nye kollegaer samt igen at drive rejsebureau i Århus”, slutter Kurt Kvorning.

Skrevet af Flemming Juul