Kursus i krisehåndtering for rejsebureauer

Kriseberedskab.

TURISME: Danmarks Rejsebureau Forening har næste måned kurser i København og Aarhus om risikostyring og beredskabsplanlægning. Ikke-DRF medlemmer kan – mod betaling – deltage.

Det er vigtigt at være forberedt på en krise. Rejsebureauer kan blive udsat for kritik, bl.a. fra medierne og rejsende, hvis alt ikke var som det skulle være.

En ikke-håndteret krise kan udvikle sig og få store konsekvenser, hvis et rejsebureau ikke har været tilstrækkeligt forberedt. Beredskabsplanlægning og krisehåndtering er afgørende for alle rejsebureauer.

Derfor inviterer DRF i september til møder om krisehåndtering i samarbejde med Trustsafety i København og Aarhus.

Der vil på møderne være en krisestyringsøvelse, hvor deltagerne arbejder med krisehåndtering og på den måde kan se, de steder problemerne muligvis vil opstå i egen virksomhed.

Mødet i København holdes 5. september i DRFs lokaler på Vodroffsvej på Frederiksberg, mens mødet i Aarhus er 14. september.

Der er tilmeldingsfrist 24. august via mail til: drf@travelassoc.dk.

Ved udeblivelse eller afbud opkræver DRF no-show-gebyr på 250 kr. pr. person. DRF skriver, at foreningen har set en tendens til, at tilmeldte deltagere ikke kommer.

x

Læs Også

Tilfreds med ny rejsemesse

”Der var ingen osere,” lyder det fra FDM Travel, da det store rejsebureau forleden i København trak 1.100 besøgende til sin første forbrugermesse om rejser til Australien og New Zealand.

Milliondom til rejsebureaudirektører igen for retten

Ægteparret bag Tyrkiet Eksperten, hvis konkurs i 2013 kostede Rejsegarantifonden 18,6 millioner kroner, anker deres byretsdom på 3 millioner kroner for medansvar til Østre Landsret.

Få danske firmaer godkender rejser på forhånd

”Virksomheder i Danmark har generelt stor tillid til deres medarbejdere,” siger direktør for Egencia, et af landets og verdens største erhvervsrejsebureauer.

Kilroy har stigende omsætning – men faldende overskud

Kilroy, en af de største rejsekoncerner i Danmark, omsatte i sidste regnskabsår for 1,6 milliarder kroner – en stigning på 50 millioner, men overskuddet faldt fra 52 til 40 millioner kroner.

Rejsebureau åbner nichebureau

Milliardæren Karsten Ree er blevet medejer af endnu et rejsebureau – denne gang med fokus på specialture i den dyre ende af skalaen.

Milliondom til tidligere rejsebureaudirektører

Tre tidligere direktører fra Tyrkiet Eksperten skal betale tre millioner kroner til konkursboet efter det danske charterbureau, afgjorde byretten torsdag.