Kursus i krisehåndtering for rejsebureauer

Kriseberedskab.

TURISME: Danmarks Rejsebureau Forening har næste måned kurser i København og Aarhus om risikostyring og beredskabsplanlægning. Ikke-DRF medlemmer kan – mod betaling – deltage.

Det er vigtigt at være forberedt på en krise. Rejsebureauer kan blive udsat for kritik, bl.a. fra medierne og rejsende, hvis alt ikke var som det skulle være.

En ikke-håndteret krise kan udvikle sig og få store konsekvenser, hvis et rejsebureau ikke har været tilstrækkeligt forberedt. Beredskabsplanlægning og krisehåndtering er afgørende for alle rejsebureauer.

Derfor inviterer DRF i september til møder om krisehåndtering i samarbejde med Trustsafety i København og Aarhus.

Der vil på møderne være en krisestyringsøvelse, hvor deltagerne arbejder med krisehåndtering og på den måde kan se, de steder problemerne muligvis vil opstå i egen virksomhed.

Mødet i København holdes 5. september i DRFs lokaler på Vodroffsvej på Frederiksberg, mens mødet i Aarhus er 14. september.

Der er tilmeldingsfrist 24. august via mail til: drf@travelassoc.dk.

Ved udeblivelse eller afbud opkræver DRF no-show-gebyr på 250 kr. pr. person. DRF skriver, at foreningen har set en tendens til, at tilmeldte deltagere ikke kommer.

x

Læs Også

Rejsetrends for sommeren 2018

Over 200.000 danskere bruger januar til at solsikre deres 2018-ferie og i disse dage er der størst rift om de populære familiehoteller og de helt store lejligheder.

Profil Rejser får Costa Rica på programmet

Profil Rejser ønsker at få en andel af de omkring 6.000 danskere, der årligt besøger Costa Rica og sælger nu rejser til det mellemamerikanske land.

Rejs med Viktors Farmor til mumier i Peru

Rejsebureauet Viktors Farmor har strikket en Peru-rundrejse sammen, og på 18 oplevelsesrige dage får man flere store oplevelser.

Forbrugerne kommer til at betale

TURISME: De gebyrer, der er blevet fjernet fra visse typer kreditkort, skal hentes et andet sted. Og det bliver hos forbrugerne. Det mener i hvert fald, direktør Jesper Schou fra Billetkontoret.

2018 bliver et skelsættende år for rejseindustrien

DEBAT: Direktør Ole Mortensen fra rejserådgivningsvirksomheden AMM Consulting giver et bud på branchens udfordringer i 2018 samt anvisninger til, hvordan man som virksomhed kommer igennem året.

Hellere en julerejse end gaver

Omkring 25.000 danskere har i år fravalgt den hjemlige jul og tager i stedet på charterferie – flest til Gran Canaria og Tenerife, hvor meteorologerne lover sol og temperaturer omkring 18-20 grader i alle juledagene.