Lampedusa med Århus Charter

lampedusaÅrhus Charter lancerer med danmarkspremiere den Syditalienske perle Lampedusa, som ny charterdestination.

Det århusianske rejsebureau kalder det en verdenspremiere, idet bureauet er først med at arrangere charterrejser til den italienske ø.

”Den lille ø har hidtil primært været forbeholdt italienske feriegæster, men nu har vi fået muligheden for i hele juli at flyve vores gæster direkte fra Aarhus Lufthavn til lufthavnen på Lampedusa, hvorfra der kun er 5-10 minutters transfertid til vores hoteller”, fortæller bureauchef og medejer Henrik G. Jensen.

Han fremhæver bl.a. øens uspolerede strande med kridhvidt sand og rent og turkisblåt vand, som indbyder til badning og sejlads til de spændende grotter og bugter.

”Byen Lampedusa rummer masser af restauranter, barer og et autentisk havnemiljø, hvor lokale fiskere lander deres friske fisk og skaldyr. Endvidere er Syditalien, altid garant for stor gæstfrihed og et højt serviceniveau”.

Flyvetiden er 3½ time, og Århus Charter tilbyder fem afgange i højsæsonen i juli.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.