Las Vegas-hotel stævnet efter skudmassakre

Onsdag indgav 14 koncertgæster, hvoraf nogle kom til skade under masseskyderiet, flere støvninger til en domstol i Las Vegas, Nevada.

Flere sagsanlæg retter sig mod hotellet Mandalay Bay, hvorfra Stephen Paddock skød mod publikum til musikfestivalen Harvest 91 og dræbte i alt 58 personer.

Også koncertarrangørerne, samt producenter og forhandlere af den specialudrustning, som gjorde det muligt at Stephen Paddock kunne skyde uafbrudt, anklages for at bære en del af skylden for massakren.

De 14 stævninger følger efter tre tidligere sagsanlæg og stiller krav om erstatning for både ’fysiske og psykiske skader’.

Hotellet burde, ifølge anklagerne, have haft udrustning til at spore de mange skydevåben, gerningsmanden havde med, mens koncertarrangørerne beskyldes for ikke tydeligt at have markeret udgangene fra festivalpladsen.

Norwegian åbner Gatwick-Las Vegas

Kinesisk resort i Las Vegas

Kinesisk højhastighedstog fra LA til Las Vegas

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.