Laveste flypriser til USA nogensinde

Priserne på rejser til USA i 2017 var de laveste nogensinde, og i 2018 er der udsigt til flypriser under 2.000 kroner tur/retur. Samtidig er dollaren på det laveste niveau i tre år, så det er attraktivt at rejse til USA lige nu.

Prisen på flybilletter til USA er faldet med 40% siden 2013, viser Dansk Flyprisindex, som udgives af travelmarket.dk, som siden 2010 har sammenlignet priser på flybilletter fra København, Billund og Hamborg til New York og Los Angeles.

Siden 2013 er priserne bare blevet billigere og billigere. Gennemsnitsprisen på flybilletterne til New York og Los Angeles er siden 2013 faldet med 40% fra Billund og København og med 27% fra Hamborg.

Dansk Flyprisindex har lige foretaget det første pristjek i 2018, og det ser ud til, at priserne til USA bliver ved med at falde. Gennemsnitsprisen fra Billund til USA i uge 4 er faldet med 21% i forhold til sidste år, fra Hamborg er de faldet med 17%, og fra København er de faldet med 1%.

Disse ruter udviser i uge 4 de billigste flybilletter nogensinde: København til Los Angeles t/r 2.036 kroner (Norwegian). Billund til New York t/r 2.140 kroner (Air France).

Konkurrencen er skærpet
“Det er positivt at forbrugerne, nu kan rejse så billigt til USA. Senest er konkurrencen blevet voldsomt forøget, efter at de traditionelle flyselskaber er begyndt at tilpasse deres priser, så de bedre kan konkurrere med Norwegian og andre lavprisselskaber på ruter til USA. En række flyselskaber, herunder SAS, er begyndt at tilbyde flybilletter til USA uden kuffert inkluderet, og det vil medvirke til at presse priserne. Jeg tror derfor, at vi i de kommende år vil se, at det bliver helt almindeligt at finde flybilletter til under kr. 2.000 t/r til både New York og Los Angeles,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

Relaterede artikler:

Lavere afgifter giver ikke billigere flybilletter

Billigere billetter frem for gratis service

De dyreste flybilletter redder økonomien