Lavpriskæde får endnu et hotel i København

HOTEL & MICE: Tæt på en af hovedstadens største nye turistattraktioner kommer i 2019 nyt hotel med 198 værelser, kædens hidtil største. Hotelgruppen har i denne tid gang i fem nye hotelprojekter i Danmark og Sverige.

I 2019 får Ørestad i København endnu et hotel, når Zleep Hotels i samarbejde med ATP Ejendomme åbner et 198-værelses hotel. Hotellet bliver nærmest nabo til multiarenaen Royal Arena, hvor der også skal bygges lejligheder, en Burger King og et parkeringshus.

Med shoppingcentret Field’s og Ørestad metrostation tæt på bliver det kommende hotel trafikalt tæt på Københavns centrum, Bella Center og lufthavnen.

Zleep Hotel Copenhagen Arena, som bliver hotellets navn, åbner i sommeren 2019.

Samarbejdet med pensionsselskabet ATP vidner om Zleep Hotels’ store potentiale for investorer, hvad enten der søges en hoteloperatør eller en franchiseaftale. Den danske hotelkæde består i dag af ni hoteller i Danmark.

Foruden offentliggørelsen af hotellet i Ørestad, har Zleep Hotels i år yderligere offentliggjort hotelåbninger i 2019 i Aalborg, Hillerød og nær Stockholm. Med Zleep Hotel Copenhagen Arena tager hotelkæden skridtet nærmere sit mål om at drive 20 hoteller i 2020.

“Det nye hotel i Ørestad er fantastisk mulighed for Zleep Hotels og en stærk tilføjelse til vores portefølje. Vi har et stort ønske om at få yderligere kapacitet i Storkøbenhavn, der længe har været inde i en sund vækst i efterspørgslen og ikke mindst i pris, og pris er præcis, hvor vi kan gøre en forskel. Med de 198 værelser bliver Zleep Hotel Copenhagen Arena vores største hotel i kæden og bringer vores samlede antal værelser op på over 1.500 med de øvrigt offentliggjorte hoteller,” siger Peter Haaber, grundlægger af og koncernchef for Zleep Hotels.

Kæden åbnede i 2003 og opererer i dag ni hoteller med foreløbig 802 hotelværelser. Zleep har fem hotelprojekter i pipelinen til 2019, herunder Danmarks første Moxy Hotel (et samarbejde mellem IKEA og Marriott, det åbner i København.)

Zleep Hotels målet er at operere 20 hoteller i 2020. I efteråret 2019 åbner Zleep nyt hotel på Markedspladsen i Hillerød med cirka 100 værelser.

Et nyt Zleep-hotel i det centrale Aalborg åbner i 2019 med 126 værelser.

Også i 2019 får ​Zleep sit første hotel i Sverige, når det åbner med 136-værelses hotel i Upplands Väsby, uden for Stockholm.