Det er 15 kvadratmeter lejligheder som denne, CabInn Apartments i Ørestad nu vil udleje til studerende til en lavere pris end lejlighederne normalt koster. Foto: CabInn.

Lejlighedshotel vil udleje værelser til studerende

Københavns største lejlighedshotel, CabInn Apartments i Ørestad, har ledig kapacitet og vil indtil videre på månedsbasis udleje lejligheder til studerende til en reduceret pris.

For at hjælpe studerende i bolignød og samtidig få afsat ledige hotellejligheder, vil CabInn Apartments i Ørestad resten af året udleje lejligheder på 15 kvadratmeter for 8.000 kroner om måneden under konceptet ”studieboliger.”

Normalprisen for denne type single apartments er over 11.000 kroner om måneden, oplyser Eda Durnal, general manager for komplekset CabInn Village til STANDBY.dk

CabInn Village omfatter CabInn Metro-hotellet med 709 hotelværelser og de 520 hotellejligheder i fire størrelser i CabInn Apartments, hvor single apartments er mindste kategori.

Betingelsen for de at studerende kan bruge denne mulighed med at leje single apartments er, at de for eksempel har et gyldigt studiekort og at hver lejekontrakt aftales på månedsbasis med CabInn Apartments.

”Mange studerende står i akut bolignød. Mange studerende mangler boliger, så der er ingen grund til, at vi har ledige apartments,” siger Eda Durnal.

Den eneste betingelse er, at lejeren af disse studieboliger er studerende med gyldigt studiekort og at der lejes månedsvis. Tilbuddet gælder i resten af dette år, oplyser CabInn.

Huslejen for single apartments som studieboliger omfatter blandt andet el, vand, varme, fladskærms-TV, Wi-Fi, linned, håndklæder, ugentlig rengøring og så videre. Desuden har lejeren adgang til vaskeri samt de øvrige faciliteter i CabInn Village.

Har også Nordens største hotel
Med sine to enheder, CabInn Metro med 708 værelser og de 520 hotellejligheder i CabInn Apartments, er CabInn Village største overnatningsenhed i den danske CabInn-koncern med samlet 1.228 værelser og lejligheder.

Men da det drejer sig om to koncepter regnes CabInn Village ikke som én enhed. Koncernens største overnatningssted er CabInn Copenhagen ved indkøbscentret Fisketorvet. Når alle hotellets 1.202 værelser er taget i brug til foråret er det Nordens største hotel.

Den titel har i dag Gothia Towers i Gøteborg med ”kun” 1.200 værelser. I Danmark er det lige nu største hotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen ved Bella Center med 811 værelser.

CabInn har foreløbig 11 hoteller i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle med i øjeblikket 4.274 værelser. Det næste hotel forventes at åbne indenfor et år eller to som kædens andet hotel i Esbjerg.

Relaterede artikler:

14 unge fortæller om hverdag i hospitality-branchen

Ny direktør for Danmarks største hotel

Her er Københavns 7.500 nye hotelværelser