Ølfestivaler som rejsemål

Det har fået hotels.com til at præsentere en række at den kommende sæsons festivaler i den kommende sæson, hvor de kan fungere som trækplastre til adskillige internationale destinationer.

 

I Danmark hyldes øllen på den årlige festival i København i maj, men også andre steder i landet byder på ølfestivaler som for eksempel den 4. september når Fur Bryghus i Nordjylland afholder Fur Ølfestival. Her er der mulighed for at smage en række forskellige øl til lyden af festlig live musik.

 

For 19. gang holder Stockholm sin øl- og whiskyfestival fra 30. september til 2. oktober og i weekenden 7.- 9. oktober. Festivalen huser 26.000 besøgende og giver mulighed for at stifte bekendtskab med flere bryggerier. Foruden det vanlige sortiment med cider og whisky udvides i år rom, tequila, cognac, vin og champagne.

 

Oktoberfesten i München startede i 1810 i anledning af kronprins Ludwigs bryllup, men er i dag verdens største ølfest. Sidste år kom 5,7 millioner mennesker fra hele verden til München og drak tilsammen 6,5 millioner liter øl. Festen falder i år 18. september til  4. oktober.

 

Tyskland kan også prale af verdens næststørste ølfestival, som finder sted i Stuttgart 24. september til10. oktober. Folkefesten havde debut i 1818 og var populær fra første færd med 30.000 besøgende og har i dag cirka 4,2 millioner besøgende.

 

Great American Beer Festival i USA finder sted i Denver, Colorado den 16. september. Festivalen har et udvalg af nogle af verdens bedste øl, og på Great American Beer School kan man tilegne sig viden om sin yndlingsøl og bryggerierne bag. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.