Der er link til video nederst i artiklen. Til sangen ”I’m Still Standing” danser SAS-ansatte i Københavns Lufthavn – og synger til sidst ”I’m Still Flying.” Det sker forhåbentligt snart igen! Screenshot fra Facebook.

Livsglade SAS-ansatte danser i corona-tømt lufthavn

Til Elton Johns ”I’m Still Standing” optræder 30 uniformerede SAS-medarbejdere fra ground handling til kabinepersonale og piloter i en glad video fra en ellers tom Københavns Lufthavn.

Videoen, der udkom i dag, torsdag, og som kan ses via linket herunder, er allerede blevet set snart 80.000 gange, alene på SAS’ Facebook-side.

Videoen blev optaget torsdag i sidste uge, fortæller SAS-kaptajn Henrik Boserup til STANDBY.dk

Han flyver under normale omstændigheder Airbus A320 og er også en rigtig god fotograf. Så da han blev spurgt, om han kunne optaget videoen, tog han imod udfordringen.

Alle de cirka 30 medvirkende på videoen er SAS-ansatte, der var hjælp fra en professionel koreograf, Lela Hansen, til optagelserne ved check-in, i Finger C og fra et fly i en hangar i Københavns Lufthavn.

Initiativtager til SAS-videoen fra Københavns Lufthavn er kabineansat Naja Maria Engels fra basen i København.

”Jeg håber videoen bliver delt overalt i Skandinavien,” skriver Naja Maria Engels på Facebook og tilføjer:

”Efter at jeg på Facebook så en film som (det australske flyselskab, red) Qantas havde lagt ud, så fik jeg den skøre idé, at SAS da kunne lave det samme.”

Ja fra SAS og Københavns Lufthavn
SAS sagde ja til projektet, det samme gjorde Københavns Lufthavn.

”Jeg havde aldrig klaret det uden hjælp fra mine kolleger. Anke Drud (purser, red), som havde kontakt til en professionel koreograf, Lela Hansen, SAS’ pressechef i Danmark, Kristoffer Meinert, der gav mig gode råd, og kendte et team der kunne klippe alt sammen. Henrik Boserup som stillede op til at filme os. Oliver Pagh (også purser, red) som bare kender alt og alle. Alle glade SAS- kolleger som helt frivilligt uden kompensation stillede op til dette arrangement,” skriver Naja Maria Engels og tilføjer:

”På grund af de strikse sikkerhedsregler måtte vi desværre begrænse os til et fåtal personer. Jeg ved at mange flere gerne havde stillet op og været med.”

Musikvideoen kører over Elton Johns hit ”I’m Still Standing” fra hans 17. studiealbum, ”Too Low for Zero.”

Elton John blev i øvrigt døbt Reginald Kenneth Dwight –han fik titlen. I 1998 adlede Dronning Elizabeth ham, så han siden har kunne kalde sig Sir Elton John.

Fordi vi savner at flyve, savner vores kollegaer💙✈ SAS er i vores hjerte.We miss flying, we have SAS in our hearts💙✈ Del gerne❤🙏

Slået op af Naja Maria Engels i Torsdag den 23. april 2020

 

Relaterede artikler:

SAS forlænger medlemsniveauer i EuroBonus

Mange bud på turistbranchen efter corona-krisen

SAS nedlægger Hong Kong-rute

Sponsoreret link:

Feriebolig i Italien eller sommerhus på Bornholm – Spar op til 55 % på ferieboliger på Travelmarket.dk.