LO- boss er stolt over sejren mod Ryanair

2
LO’s næstformand, Lizette Risgaard.
LO’s næstformand, Lizette Risgaard.

FAGFORENINGSSEJR: ”Jeg er både stolt og glad over, at vore medlemmer, også dem der blev direkte berørt af konflikten, har bakket os op,” skriver Lizette Risgaard fra LO.

Den måske kommende formand i LO, Lizette Risgaard, har fundet tiden inde til at skrive et læserbrev i Jyllands-Posten om fagbevægelsens indsats mod Ryanair. Når nu ingen har villet spørge hende, kan man da heldigvis selv.

Lizette Risgaard skriver blandt andet: ”Udsigten til sympatihandlinger har siden fået Ryanair til at lukke sine baser i Danmark. Det er ærgerligt. Vi så helst, at de havde indgået en overenskomst. Men det kræver en ansvarlig modpart, som ville konkurrere på fair vilkår, og det er ikke den tilgang, Ryanair har valgt.

Ryanair har været en test af vores fasthed i forsvaret for spillereglerne på det danske arbejdsmarked.

Jeg er både stolt og glad for, at vores medlemmer – også dem, der ville blive direkte berørt af en konflikt – har bakket op.

Det er en vigtig forudsætning for, at vi også fremover kan sikre ordnede arbejdsvilkår ved kollektive overenskomster.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "LO- boss er stolt over sejren mod Ryanair"

Notify of
avatar
peter g
peter g

tillykke, tillykke…
det kostede et par arbejdspladser, men Ryan slap da for at faa daek og stolesaeder skaaret istykker.
HVa´fik i ud af det????

SE210
SE210

Stort tillykke til LO.

Hvis Ryanair havde fået lov til at benytte deres kreative kontrakter, ville resten af det danske arbejdsmarked hurtigt blive udskiftet med udlændinge til 1/4 løn – som ganske vist ikke betaler skat i Danmark, og derfor totalt udraderer de danske arbejdstagere, uagtet om de ville gå med til at gå ned i løn.

wpDiscuz