London stadig største destination for CPH

London, Oslo og Stockholm er stadig de tre største ruter fra Københavns Lufthavn. Sidste måned havde Aalborg-ruten det største fald i passagertallet, mens fremgangen var størst på forbindelsen til Berlin.

Med 237.000 passagerer mellem Københavns Lufthavn og London-lufthavnene fastholdt den britiske hovedstad også i februar sin position som den mest trafikerede destination fra København. British Airways, easyJet, Norwegian og SAS flyver alle mellem København og London.

På andenpladsen fulgte Oslo med 201.000 passagerer, Stockholm var nr. 3 med knap 189.000. Aalborg-ruten på fjerdepladsen så et fald på 15,5% til lige under 189.000.

Herefter fulgte ruterne til Amsterdam, Helsingfors, Paris, Frankfurt, Berlin og Bangkok – alle havde fald i passagertallene, bl.a. som følge af februar sidste år havde en skuddag. Faldene var fra 1,1% (Frankfurt) til 9,9% (Amsterdam).

Eneste markante fremgang sidste måned var ruten til Berlin, som steg 16,9% til 73.500 passagerer. airberlin og SAS flyver fra København til Tegel, mens easyJet og Norwegian trafikerer Schönefeld-lufthavnen.