Rhodos er en af de destinationer Lufthansa igen næste sommer betjener med flyvninger fra sin hovedlufthavn, Frankfurt. Pressefoto fra Lufthansa.

Lufthansa fordobler leisure-destinationer

Kan der flyves mere normalt fra næste års sommersæson, så er Lufthansa klar med 15 nye destinationer ud af Frankfurt. Ruterne kommer formentlig også for at holde konkurrenter fra fadet.

Mulig frygt for, at eksempelvis Ryanair og Wizz Air overtager nogle af de slots, som Lufthansa som led i sin offentligt støttede milliardredningsplan er tvunget til at afgive i Frankfurt, får nu Lufthansa til at øge fokus på leisure-destinationer.

I hvert fald oplyser det store tyske flyselskab, at Lufthansa fra næste års sommerkøreplan udvider sit fokus på feriedestinationer ud af sin hovedlufthavn, Frankfurt.

I pressemeddelelse skriver Lufthansa, at man fra sommeren næste år er klar med 15 nye sæsonruter, primært indenfor Europa, men blandt andet også til Egypten.

Alle ruterne er nu i reservationssystemer og er ifølge Lufthansa fuldt fleksible til udgangen af 2020 for ombookinger – hvis der for eksempel ikke er åbnet til alle destinationerne.

Nye ruter til Sydeuropa og Middelhavet
De 15 nye Lufthansa-ruter er til Grækenland, hvor der bliver flyvninger til Kavala, Korfu, Kos, Kreta, Mykonos og Preveza.

Spanien får ferietidsflyvninger fra Frankfurt til Jerez de la Frontera i Andalusien og Tenerife, der flyves til Hurghada i Egypten, Paphos på Cypern, Rijeka i Kroatien, italienske Lamezia Terme, Djerba i Tunesien samt Varna i Bulgarien, oplyser Lufthansa.

Der bliver en til tre ugentlige flyvninger til destinationer og ruterne åbner i marts, april og maj. I alt indsætter Lufthansa yderligere fem fly til at betjene de 15 planlagte nye ruter. I alt håber Lufthansa under næste års sommerprogram at have sæsonruter til 29 destinationer med 70 ugentlige flyvninger.

“Lufthansa har aldrig før udbudt så mange sommerrejsemål som vi håber at kunne tilbyde fra næste år. Forøgelsen skyldes også øget efterspørgsel fra vores kunder, det er vores opfattelse, at efterspørgslen på feriedestinationer stiger hurtigere end markedet for forretningsrejser,” siger talsmand for Lufthansa.

Relaterede artikler:

Lufthansa tabte 150 millioner kroner om dagen

Lufthansa og Deutsche Bahn i udvidet samarbejde

Sådan reddede Lufthansa fire koncernselskaber