Lufthavn bryder ud i sang

1

københavns lufthavn passagererJUBILÆUM: Det er faktisk en hemmelighed, men sidst på dagen vil Københavns jubilerende lufthavn bryde ud i sang. Hvordan og i hvilken form er en hemmelighed. – Til gengæld er der officiel reception tidligere på dagen.

Transportminister Magnus Heunicke holder ved en reception i eftermiddag i Vilhelm Lauritzen terminalen en jubilæumstale for Københavns Lufthavn, som han selv (staten) er medejer af.

Efter Stand Bys jubilæumstale som Memory Lane, har vi fået rigtig mange bemærkninger om, at vi er alt for flinke ved lufthavnen. Det kører derudad med, at man er alt for fokuseret på indtjening, at staten aldrig skulle have solgt, at bagagebåndet ikke er up to date til sommerens trafik, at København er dyrere end Arlanda uanset, hvordan man beregner det, at man ikke kan tåle kritik osv..

Den debat kører naturligvis videre, men i dag hakker man ikke på en jubilar, som i den grad har sat København og Danmark på verdenskortet og er en af de mest indbydende lufthavne for passagererne.

I dag skal transportminister Magnus Heunicke holde talen ved receptionen i Valdemar Lauritzen terminalen (Kl.14-16). På en måde er det som at se sig selv i spejlet, for han er selv medejer.

Men taler man vækst – og det kan regeringen godt lide – så taler en årlig investering på en mia. kr. i lufthavnen til udvidelser og forbedringer sit eget sprog.

Kunderne, passagererne er ikke glemt. Sidst på dagen bryder terminalerne bogstaveligt talt ud i sang på en hidtil ukendt måde.

Hvordan og præcis hvornår: Det er en hemmelighed.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Lufthavn bryder ud i sang"

Notify of
avatar
Kirsten Langer
Kirsten Langer

En hemmelighed er en hemmelighed og skulle gerne forblive sådan! Hvor er det derfor trist, at der i ovenstående indlæg lækkes informationer herom. Så ryger det store overraskelsesmoment, og ideen bliver en lunken oplevelse. Hvor er det bare trist. Eneste lyspunkt er, at Stand By har et ret begrænset læserantal – til gengæld har de fleste læsere tilknytning til rejse- og lufthavnsbranchen. Kære Stand By – vær sød i fremtiden at være lidt mere betænksom – og stod det til mig, så redigerede i ovennævnte indlæg med det samme. MVH

wpDiscuz