Lystsejlerkampagne fra VisitDenmark

Kampagnen giver i år udenlandske lystsejlere mulighed for gennem fire kortfilm at se nærmere på Danmarks store potentiale for en sejlerferie.

 

VisitDenmark har sammen med sine samarbejdspartnere lanceret fire stemningsfulde og korte film fra de tre sejlområder Lolland-Falster, Limfjorden og Fyn samt en generel film om Danmark som lystsejlerdestination.

 

– Lystsejlerkampagnen får i år et ekstra element med de tre områdespecifikke film og en generel film om lystsejlads i Danmark. Filmene varer alle under to minutter, men de får på den korte tid skabt et godt indblik i, hvad Danmark kan tilbyde som lystsejlerdestination. Billederne, lydene og musikken i de små film giver de

potentielle udenlandske turister mulighed for at opleve Danmark som lystsejlerdestination, inden de beslutter sig for, hvor årets sejlads skal gå hen”, siger Marianne Teglengaard, projektleder i VisitDenmark.

 

Kampagnen arbejder med både film, artikler i tyske, norske og svenske fagmagasiner samt tre temahæfter,

der er rettet mod lystsejlermiljøet i Tyskland, Norge og Sverige. Hæfterne er skrevet af udenlandske journalister, som også er lystsejlere, der giver deres personlige og markedsspecifikke beskrivelse af de tre områder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.