Mægling mellem BA og Unite opgivet

Ifølge BBC har en række mæglingsforslag fra forligsinstitutionen ikke været i stand til at bryde dødvandet i forhandlingerne mellem de to parter. Der er ikke planlagt nye møder, men Acas vil prøve at komme med nye forslag til parterne, skriver business.dk.

 

Kabinepersonalet, der er organiseret i Unite, har indtil nu strejket 22 dage i årets løb på grund af ændrede bemandingsregler på flyene og reduktion af personalegoder.

 

Unite har truet med flere strejkeaktioner i sommermånederne, men ønsker fortsat at drøfte mulighederne for at løse krisen. Det samme hævder British Airways ledelse at være parat til efter at have mistet 14,2% af sine passagerer i maj i forhold til maj sidste år. Det skønnes, at arbejdskampen foreløbig har kostet flyselskabet 1,34 milliarder kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.