Madfestivalen bliver endnu større

madfestivalEn aften i Paris på Gråbrødretorv, køkkenskole for fisk og skaldyr på Fisketorvet eller kagefest i Tårnet på Christiansborg i København.

Uanset om man ønsker Grækenland serveret på en tallerken eller deltage i et seminar om insekter, så tilbyder Copenhagen Cooking & Food Festival bogstaveligt talt noget for enhver smag.

Københavns største madfest er et partnerskab mellem Copenhagen Cooking og Food Organisation of Denmark, og endnu større end sidste år med det formål at styrke festivalens internationale fokus og tiltrække ’foodies’ fra hele verden.

Nyt i år er CPH Food District, som fra den 19. til den 21. august er åbent ved Øksnehallen i Den Brune Kødby på Vesterbro, Københavns ’meatpacking district’. Her bliver der 10.000 kvadratmeter madfest, og fyldt med alt fra byens bedste cocktailbarer, eksperter i fermentering, og urbane gartnere.

“I CPH Food District fejrer vi den københavnske gastroscene og Danmark som madland, med tre dage, som byder på alt hvad et foodie-hjerte kan begære,” fortæller Stine Lolk, festivaldirektør for Copenhagen Cooking & Food Festival, der arrangeres 19.-28. august 2016.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.