Madfestivalen bliver endnu større

madfestivalEn aften i Paris på Gråbrødretorv, køkkenskole for fisk og skaldyr på Fisketorvet eller kagefest i Tårnet på Christiansborg i København.

Uanset om man ønsker Grækenland serveret på en tallerken eller deltage i et seminar om insekter, så tilbyder Copenhagen Cooking & Food Festival bogstaveligt talt noget for enhver smag.

Københavns største madfest er et partnerskab mellem Copenhagen Cooking og Food Organisation of Denmark, og endnu større end sidste år med det formål at styrke festivalens internationale fokus og tiltrække ’foodies’ fra hele verden.

Nyt i år er CPH Food District, som fra den 19. til den 21. august er åbent ved Øksnehallen i Den Brune Kødby på Vesterbro, Københavns ’meatpacking district’. Her bliver der 10.000 kvadratmeter madfest, og fyldt med alt fra byens bedste cocktailbarer, eksperter i fermentering, og urbane gartnere.

“I CPH Food District fejrer vi den københavnske gastroscene og Danmark som madland, med tre dage, som byder på alt hvad et foodie-hjerte kan begære,” fortæller Stine Lolk, festivaldirektør for Copenhagen Cooking & Food Festival, der arrangeres 19.-28. august 2016.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.