Tricia Guild Suiten er den største suite på firestjernede Absalon Hotel i det indre København. PR-foto.

Mange booker designersuite på københavnerhotel

Absalon Hotel, et af tre overnatningssteder i familieejede Absalon Hotel Group, har stor efterspørgsel på sin Tricia Guild Suite. ”Men foreløbig skal vi ikke have flere store suiter,” lyder det.

Familieejede danske Absalon Hotel Group med 343 værelser på sine tre hoteller på Vesterbro – Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen – kører i denne tid med en gennemsnitlig belægning på op mod 95 procent.

Det siger administrerende direktør Karen Nedergaard, tredje generation i spidsen for hotelgruppen, til STANDBY.DK

Kædens største hotel er firestjernede Absalon Hotel, der også er med i kæden Small Danish Hotels. Hotellet med 161 værelser ligger lige som de to andre overnatningssteder i gruppen ligger tæt på blandt andet Hovedbanegården og Øksnehallen.

Absalon Hotels største værelse er Tricia Guild Suiten. Den blev indrettet i 2017 i forbindelse med en renovering af hotellet. Suiten er opkaldt efter Tricia Guild, den britiske designer og grundlægger af livsstilsfirmaet Creative Director for Designers Guild.

Og den 60 kvadratmeter store suite er næsten lejet ud alle dage, fortæller Karen Nedergaard, der også er formand for HORESTA i hovedstaden.

Lige nu har vi et brudepar
Prisen på Tricia Guild Suiten ligger typisk omkring 3.850 kroner for to personer, prisen afhænger af udbud og efterspørgsel. Absalon Hotels billigste koster 1.650 kroner.

”Der bor mange forskellige gæster i suiten, lige nu har vi et brudepar. Det kan også være gæster der fejrer bryllupsdag, en rund fødselsdag og også mange udenlandske gæster booker suiten, som de synes er god værdi for pengene, også fordi den har aircondition,” siger Karen Nedergaard.

Men hun går ikke med planer om at få en eller flere store suiter, trods den gode efterspørgsel.

”Generelt har vi i denne tid en belægning på 95 procent. Vores gæster er her i juli navnlig danskere, svenskere, briter, nordmænd, tyskere, amerikanere og italienere,” siger Karen Nedergaard.

Absalon Hotel Group er i øvrigt en af de fire københavnske initiativtagere til den kommende alternative bookingplatform, CoolCopenhagen. De tre andre danske hoteller bag tiltaget er Guldsmeden Hotels, Hotel Skt. Annæ og Arthur Hotels.

To hoteller på Top 10 hos Tripadvisor
Karen Nedergaard glæder sig over, at to af familiens hoteller begge er på Tripadvisors Top 10 over 134 københavnske hoteller.

Andersen Boutique Hotel ligger i øjeblikket nummer tre hos Tripadvisor, kun overgået af Tivolis Nimb-hotel og Hotel d’Angleterre, mens Absalon Hotel er nummer otte.

Relaterede artikler:

Københavns hotelboom er gået i stå

Flere hoteller end forventet til dansk bookingportal

“Familien har eventyrlyst og trang til at rejse”