Mange dropper bryllupsrejsen

Selv om det hører til blandt traditionerne vælger over en tredjedel af de nygifte danskere at droppe bryllupsrejsen, viser en ny undersøgelse fra Hotels.com, som har spurgt sig for i ni europæiske lande.

 

37% af danskerne har aldrig været på bryllupsrejse. Det gør danskerne til et af de folkefærd, der oftest dropper den romantiske rejse. Vi er kun overgået af vores svenske naboer, hvor 40% fravælger rejsen. I gennemsnit er det 19%, som ikke har været på bryllupsrejse.

 

Spanierne og irerne prioriterer bryllupsrejsen højt, hvor under 10% fravælger.

 

”Når så mange fravælger bryllupsrejsen kan det skyldes, at de føler, at de ikke har råd efter at have brugt en masse penge på selve bryllupsfesten. Men en romantisk rejse behøver ikke nødvendigvis at være flere uger i en luksussuite i Caribien. En uge på badeferie i Sydeuropa eller en forlænget weekend på hotel i Paris, London eller København kan være lige så romantisk,” siger Alison Couper, kommunikationsdirektør for Hotels.com.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.