Mange fejrede deres DTA

Tre vindere ved årets Danish Travel Awards, fra venstre pressechef for SAS Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen, Bjarke Frederiksen fra den amerikanske ambassade i Danmark og Karin Gert Nielsen, direktør for Discover America Denmark.

Tre vindere ved årets Danish Travel Awards, fra venstre pressechef for SAS Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen, Bjarke Frederiksen fra den amerikanske ambassade i Danmark og Karin Gert Nielsen, direktør for Discover America Denmark.

PRISUDDELING: Dagen efter uddelingen af årets Danish Travel Awards kom der pressemeddelelser fra en række af prisvinderne.

Fra Radisson Blu hed det bl.a.: ”De otte Radisson Blu hoteller i Danmark og Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus blev onsdag hædret som hhv. bedste danske hotelkæde og bedste danske hotel uden for København. Det skete ved Danish Travel Awards, som blev holdt for 20. gang ved et stort gallashow i Billund Lufthavn.

Distriktsdirektør for Rezidor i Danmark, Daniel Twerenbold, siger: ”Jeg er meget stolt over, at Radisson igen bliver hædret med to prestigefyldte priser ved Danish Travel Awards. Det er ikke kun en stor anerkendelse af vores medarbejderes indsats, men også en bekræftelse af, at vi har ramt plet med vores strategi ”Yes I Can”-servicefilosofi. At priserne uddeles på baggrund af stemmer fra både branchefolk og gæster, giver os motivation til yderligere at investere i vores hoteller og levere førsteklasses service og faciliteter til alle vores gæster.”

Peter Laursen, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, glæder sig over hæderen til det aarhusianske hotel, som gennem årene har modtaget hele ni priser ved Danish Travel Awards.

”Vi er meget stolte over denne betydningsfulde pris, og vi bliver aldrig trætte af at få direkte anerkendelse fra kollegaer, samarbejdspartnere, konkurrenter og gæster. Vi lever af at levere en service og en hoteloplevelse, som er i top. Prisen bekræfter, at vi fortsat er blandt Danmarks bedste hoteller, og den fungerer som en stor anerkendelse af vores personale, som jeg gerne vil takke for deres store indsats,” siger Peter Laursen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus har de seneste år investeret 30. mio. kr. i renovering af alle værelser og suiter, hvoraf flere er indrettet med helt nye værelsesdesigns. Desuden påbegyndes i december en større renovering af hotellets lobby og konferencefaciliteter.

I kategorien ”krydstogtrederier med under 1.000 gæster” vandt Regent Seven Seas Cruises. Direktør Jesper Kiil fra rederiets danske generalagent, Bella Vista, siger: ”Danskerne er for alvor ved at få øje på Regent Cruises, der er i ”Ultra Deluxe” kategorien. I en tid hvor der er gennemført mange besparelser i rejsebranchen, har Regent Cruises fastholdt deres høje niveau på såvel service som gastronomi. Ud over at tilbyde ”alt inklusive konceptet,” hvor samtlige måltider og drikkevarer er indeholdt i prisen, adskiller Regent Cruises sig på en række andre områder. Bl.a. ved at have en række valgfri landarrangementer indeholdt i prisen.”

Regent Cruises har tre skibe med 245 til 350 kahytter og et under bygning. De to nyeste skibe var først om udelukkende at have udvendige suiter med balkon ombord. Et koncept, der også vil være gældende for rederiets næste skib, Seven Seas Explorer,” der søsættes i 2016.

Spanien vandt Danish Travel Award-prisen som Bedste Rejseland i Europa. Juan Francisco Cervero, direktør for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark, siger: ”Det var med stolthed, vi modtog denne pris – og også det at være kåret blandt de tre finalister for Bedste Turistkontor. Det er en stor ære at få anerkendelse for vores daglige arbejde, og vi glæder os endnu mere til at fejre vores 50 års jubilæum, nu med denne fornemme pris.”

”Vi takker mange gange for en fantastisk aften i Kirk Kapital Hangaren i 50-års jubilaren Billund Lufthavn, hvor Danish Travel Awards 2014 fandt sted. Det er en fornøjelse at deltage hvert år og vi sender et stor tak også til alle sponsorerne, som gør denne prestigiøse prisuddeling mulig indenfor rejsebranchen,” lyder det fra turistchefen.

Hotel d’Angleterre modtog Danish Travel Award-prisen ”Bedste Hotel i København” ved Danish Travel Awards. Prisen vakte glæde hos Else Marie Remmen, formand for Remmen Fonden, som ejer d’Angleterre: ”Den omfattende renovering af d’Angleterre har været en hård og lang proces, så denne pris betyder meget for mig personligt. Branchens anerkendelse er næsten den bedste. Jeg er meget stolt og glad.”

Lucas Johansson, General Manager på d’Angleterre, tilføjer: ”Efter ikke engang at have været fuld operationel i et halvt år er det en flot præstation, at vores team har været i stand til på så kort tid at opnå en så velfungerende operation, at det bliver bemærket og anerkendt af vores kolleger i branchen.”

Også fra den danske Discover America-komite var der glæde over, at USA endnu engang vandt Danish Travel Award-prisen som ”Bedste Turistland” uden for Europa. Prisen blev modtaget af Bjarke Frederiksen, Head of Commercial Section ved den amerikanske ambassade i Danmark, og Karin Gert Nielsen, Managing Director of Discover America Denmark og Chairman of Discover America Nordic. Det er fjerde år i træk at de danske forbrugere og rejseindustrien har valgt USA som deres yndlingsdestination uden for Europa.

Karin Gert Nielsen siger: ”Det er fantastisk at se, at vi virkelig har taget Mulighedernes Land og alle de smukke seværdigheder til os. Besøgstallet er steget jævnt over de seneste par år, og med flere flyforbindelser og direkte afgange er jeg sikker på, at interessen vil fortsætte med at stige.”

Den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, er også begejstret: ”Det er fantastisk at se, at danskerne har kåret USA som en af deres yndlingsdestinationer. Danskerne værdsætter smuk natur, lækker mad og vin, interessant historie og spændende byer, og derfor er USA et perfekt match. Sammenholdt med de stigende besøgstal viser denne pris, at danskere virkelig værdsætter alle de muligheder, som landet byder på, og det gør mig meget stolt over mit hjemland.”