Mange nye aftaler til Travelport

Aftalen med Finnair betyder en markant styrkelse fra Travelport i Skandinavien, og markerer  samtidig Finnairs vedtagne, multi-kanals distributionsstrategi.

 

Blandt lavprisselskaberne har Travelport offentliggjort en ny, flerårig aftale med Air Berlin, inklusive datterselskaberne LTU og NIKI. Aftalen indebærer, at alle publicerede priser, inklusive internetpriser, bliver tilgængelige gennem Travelport.

 

Og det samme er tilfældet med en ny aftale mellem GDS-udbyderen og Virgin Atlantic, som er forlænget og udbygget med fuld adgang til web-baserede priser.

 

På biludlejningssiden har Travelport for nyligt offentliggjort en ny aftale med TUI Travel PLC, der giver direkte adgang til rejsekoncernens biludlejningspriser gennem GDS-systemet, og endelig betyder en ny aftale med Europcar, at der fremover kan udstedes e-vouchers direkte gennem Travelport.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.