Marriott får international salgschef i Danmark

Anne Klintfeldt.

Anne Klintfeldt.

HOTELLER: Anne Klintfeldt/Klintfält er ny Sales Manager i Danmark og Island for Global Sales hos Marriott Hotels International.

Hendes rigtige navn er Anne Klintfält, men da det er så besværligt i udlandet, er det er blevet til Klintfeldt.

Anne Klintfält har senest været salgschef for Malaysia Airlines og tidligere ansat hos bl.a. Aer Lingus, Brussels Airlines, Finnair, Icelandair og Iceland Express (i dag Wow Air) og Malaysia Airlines.

Anne Klintfält har officielt intet med Marriott-hotellet i København at gøre, men skal nu overfor bl.a. firmakunder og erhvervsrejsebureauer vise flaget for hotelkæden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.