Marriott i København hjælper gadebørn

Lisbeth Johansen – i midten - ved sidste års gallaindsamling på Hilton Copenhagen Airport.

Lisbeth Johansen – i midten – ved sidste års gallaindsamling på Hilton Copenhagen Airport.

VELGØRENHED: Marriott i København bliver via velgørenhedssamarbejdet med LittleBigHelp i år vært for den årlige Velgørenhedsgalla 24. oktober til fordel for gadebørn i Indien.

Allan Agerholm, koncernchef for BC Hospitality Group, der driver Copenhagen Marriott Hotel, glæder sig over det nye samarbejde med LittleBigHelp: ”I BC Hospitality Group støtter vi velgørenhedsarbejde. Derfor er vi stolte af, at Lisbeth Johansen nu har valgt, at Copenhagen Marriott Hotel skal være rammen om LittleBigHelp’s velgørenhedsgalla. Vi ved, vi kan gøre en forskel sammen. Lisbeth Johansen har lavet et imponerende arbejde, siden hun stiftede LittleBigHelp. Hun er en ildsjæl og gør en reel forskel.”

Samarbejdet er kommet i stand efter fem år på Hilton Copenhagen Airport, hvor gallaen har vokset sig til en stor galla, hvor der sidste år blev indsamlet 1,1 mio. kr.

Stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, der tidligere har været salgsdirektør i hotelbranchen, ser frem mod endnu en galla med en ny samarbejdspartner: ”Jeg vil gerne sende stor tak til Hilton Copenhagen Airport for det samarbejde, vi har skabt i fem år. Vi glæder os nu til et nyt samarbejde med Copenhagen Marriott Hotel.”

På gallaen 24. oktober får gæsterne indsigt i indiske gadebørns livsvilkår – samt underholdning på højt plan.

Gennem årene har gallaen haft besøg af Rune Klan, Rasmus Botoft og Basim, der alle har optrådt gratis.

LittleBigHelp og kvinden bag, er blevet så god en sag, at der igen i år er to galla-indsamlinger. 12. september på Hotel Scandic Aarhus City med plads til 175 gæster, som bl.a. vil opleve TV2’s forsanger Steffen Brandt give intimkoncert, og 24. oktober på Marriott i København. Der bliver i år 300 pladser til gallaen på Marriott.

LittleBigHelps indsamling i Aarhus gav sidste år 377.000 kr. – i år er målet den halve million, oplyser Lisbeth Johansen til standby.dk

De udsatte børn, som LittleBigHelp arbejder med i indiske Kolkata, lever under barske realiteter, hvor sult, misbrug, vold og frygt er del af deres hverdag.

Lisbeth Johansen modtager meget gerne donationer, det er blot at maile til hende på: lj@littlebighelp.com

Sidste år blev der ved gallaindsamlingen i København indsamlet 1,1 mio. kr. I alt var der over 60 auktionsnumre – hvoraf de 30 kom på hammerslagsauktion, der igen i år ledes af auktionarius Kasper Nielsen fra auktionsfirmaet Bruun Rasmussen. Konferencier Jes Dorph-Petersen kan ikke deltage, da han i år samme dag er vært for TV2’s Knæk Cancer-kampagne, men Lisbeth Johansen prøver at finde ny vært med høj profil – og har flere gode forslag.

Rejsebranchen hjalp også sidste år til med mange bidrag til LitlleBigHelps auktion. Der var f.eks. Icelandair-weekend på Hilton-hotel, flybilletter fra Air France KLM, Brussels Airlines og Lufthansa, mens Jysk Rejsebureau gav 137.000 kr.

Læs mere på littlebighelp.com