Med SAS til 28 græske destinationer

Det betyder, at SAS snart kan tilbyde sømløs forbindelse til 28 nye destinationer i Grækenland, hvor det skandinaviske selskab i dag har 10 ugentlige fly fra København og Stockholm med enkel omstigning til Aegeans betydelige rutenet, som blandt andetomfatter Korfu, Kefalonia, Kos, Mykonos, Rhodos og Santorini.

 

 

Aegean Airlines har eksisteret i 10 år og har en flyflåde på 31 fly, som dækker 23 indenrigs- og 24 udenrigsruter med 200 daglige flyvninger. I 2008 blev Aegean Grækenlands største flyselskab med hensyn til passagertal.

 

Det ventes at tage et års tid før selskabet er integreret i Star Alliancen. Herefter omfatter alliancen totalt 26 flyselskaber. I dag er tallet 21 og hertil kommer godkendte fremtidige medlemmer som Aegean Airlines, Air India, Brussels Airlines, Continental Airlines og TAM samt tre regionale medlemmer – Adria Airways, Blue1 og Croatia Airlines – som tilsammen kan tilbyde over 1.000 destinationer i 176 lande, som betjenes af 21.000 daglige flyvninger.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.