Medvind hos Scandlines

Rederiet Scandlines trodsede konjunkturerne og voksede i første halvår 2008. Selskabet transporterede i første halvår på sine ni linjer i Østersøområdet cirka 7,8 mio. passagerer, hvilket er en stigning på 1,5 procent.

Passagererne kørte i 1,6 millioner personbiler, som er en stigning på en procent, mens rederiet transporterede 4,8 procent flere lastbiler og trailere, hvilket svarer til 571.000 styk. Dertil kom 44.760 jernbanevogne, som svarer til en stigning på 5,6 procent. Til gengæld kørte der 4,7 procent færre busser om bord på rederiets færger, hvilket svarer til 32.600 busser.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.