Melodi Grand Prix og Norwegian i ugens top

6427273-eurovision-swedenVOR EGEN VERDEN: Norwegian stod bag både positive og negative nyheder i den forløbne uge på denne hjemmeside, og det kunne man forvente. Til gengæld var det overraskende, at interessen var så stor for, hvor Melodi Grand Prix næste år skal placeres.

Toppen var dog nyheden om det flyselskab, som mange har så svært ved at forstå meningen med, nemlig det sønderjyske Air Alsie, der lader vente på sig. Selv om ruten til Sønderborg er en af Danmarks mindste indenrigsruter, som indtil videre udføres af DAT, er der mange, der følger, hvad det egentlig er, der foregår i Sønderjylland pt.

Det var 2. pinsedag i den pågældende uge, og det kan ses på antal klik, som dog fortsætter med at stige.

Top 10 listen så således ud:

1. Ny indenrigsrute lader vente på sig, 2. Norwegian klar med 787 i Københavns Lufthavn, 3. Nyt check in system driller SAS, 4. Norwegian undskylder overfor svigtede passagerer, 5. Mindeord: Haldor Topsøe og SAS, 6. Nyt luksushotel på vej i København (Illum), 7. Melodi Grand Prix skal til København, 8. Kabineansatte savner dialog med SAS, 9. Hvorfor synger politisk parti med på Melodi Grand Pris(Dansk Folkeparti) 10. Parken skal huse Melodi Grand Prix.