Messecenter Herning vil bygge luksushotel

0

herning kongresHOTELLER: Hotelmangelen i Herning er kendt af mange, som forgæves har forsøgt at finde plads i sidste øjeblik op til en stor begivenhed.

Messecenter Herning har store planer om at bygge et luksushotel til at udvide Kongrescentret, skriver Herning Folkeblad.

Der er tale om et femstjernet hotel med 130 værelser, bygget oven på eksisterende bygninger. Samtidig skal bygges et parkeringshus i fire etager, og torvet foran Kongrescentret lægges om.

At der er alvor bag planerne ses af den kendsgerning, at byplanudvalget i Herning i sidste uge har givet grønt lys til et lokalplanforslag for udvidelsen.

”Vi tror på, at en sådan udvidelse, kan give yderligere forretning til både byen og Messecentret. Det er vor højeste prioritet netop nu,” siger adm. direktør Georg Sørensen til avisen.

Herning har længe været i et dilemma med antal hotelværelser. Hvis der ikke sker noget i Messecentret eller i Boxen er der for meget kapacitet. Når der er en stor udstilling eller koncert er der for lidt. Det lyder også som en god ide, at få et decideret luksushotel til byen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz