Mest for pengene i vinterferien

Marrakesh. Foto: John Marin.

TUI genlancerer Marokko i vintersæsonen og åbner en direkte flyrute med charterfly fra København til Marokko.

”Marokko bliver det sted på vinterferien, hvor man får mest for pengene. Prisniveauet for fly, hotel og mad er det laveste, og samtidig er kvaliteten helt i top”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

Strandoasen Agadir på den nordvestlige kyst af Afrika har nogle af vinterferiens bedste strande, shopping og fortovscaféer.

Marokko er rig på udflugtsmuligheder, f.eks. 1-2 dages telttur i ørkenen firehjulstrækkere i ørkenlandskabet eller Marrakesh krogede gader.

”Vi forventer, at de lave priser nu så småt vil få danskerne tilbage til feriemål i som Egypten og Marokko. Vi kan se, at Egyptens popularitet har stabiliseret sig, og derfor mener vi, at danskerne også er klar til mere Marokko.

Det bliver især hoteller fra hotelkæden RIU, der skal huse de forventede 3.000 TUI-kunder i løbet af vinteren. Første afgang med TUIfly er den 14. november og flyvetiden er fem timer.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.