Milliardaftale mellem SAS og Apollo

B737-800_SASEfter 15 års samarbejde vælger Apollo igen SAS som primær partner for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i sommer- og vintersæsonen 2016-2017.

Med sin fleksible flyflåde gør SAS det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i både storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS bliver Apollos største eksterne partner ud over Novair, som er selskabets eget flyselskab.

”Vi føler os trygge ved SAS som leverandør, og vi har været meget tilfredse med servicen i de år, vi har samarbejdet. SAS store fleksibilitet er en af de egenskaber, vi sætter højest”, siger Leif Vase Larsen, adm. direktør i Apollo Travel Group.

Aftalen mellem SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 17 byer i Skandinavien til 30 destinationer i Europa. I Danmark dækker aftalen flyvninger fra København, Billund og Aalborg. Aftalen har en værdi af 1,1 milliarder svenske kroner.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.