Millionudvidelse af Milling Hotels

Milling Hotels investerer et tocifret millionbeløb i en ny, stor konferencebygning på Hotel Park i Middelfart. En investering, der giver flere arbejdspladser og positiv afsmittende effekt på hoteller i regionen.

I slutningen af 2017 kan ejerne, Jan og Dorte Milling, slå dørene op til en ny konferencebygning. For at efterkomme den stigende efterspørgsel investeres millioner i byggeriet, der vil kunne rumme op til 600 konferencedeltagere – fire gange flere end de nuværende faciliteter. Det største lokale kan rumme op til 470 personer.

”Vi står allerede stærkt som møde- og konferencested, og vi ser udbygningen som et naturligt skridt i forhold til at imødekomme den stigende efterspørgsel. Før har vi måtte sige nej til de helt store arrangementer, men fremover kan vi tage meget større hold og dermed efterkomme den store interesse”, siger direktør Jan Milling.

”Med det nye konferencecenter kommer flere andre hoteller i området med stor sandsynlighed til at opleve højere belægning, da Hotel Park med sine 103 værelser ikke kan aftage alle bookninger fra de mange gæster”, siger Jan Milling.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.