Millionudvidelse af Milling Hotels

Milling Hotels investerer et tocifret millionbeløb i en ny, stor konferencebygning på Hotel Park i Middelfart. En investering, der giver flere arbejdspladser og positiv afsmittende effekt på hoteller i regionen.

I slutningen af 2017 kan ejerne, Jan og Dorte Milling, slå dørene op til en ny konferencebygning. For at efterkomme den stigende efterspørgsel investeres millioner i byggeriet, der vil kunne rumme op til 600 konferencedeltagere – fire gange flere end de nuværende faciliteter. Det største lokale kan rumme op til 470 personer.

”Vi står allerede stærkt som møde- og konferencested, og vi ser udbygningen som et naturligt skridt i forhold til at imødekomme den stigende efterspørgsel. Før har vi måtte sige nej til de helt store arrangementer, men fremover kan vi tage meget større hold og dermed efterkomme den store interesse”, siger direktør Jan Milling.

”Med det nye konferencecenter kommer flere andre hoteller i området med stor sandsynlighed til at opleve højere belægning, da Hotel Park med sine 103 værelser ikke kan aftage alle bookninger fra de mange gæster”, siger Jan Milling.