Millionudvidelse af Milling Hotels

Milling Hotels investerer et tocifret millionbeløb i en ny, stor konferencebygning på Hotel Park i Middelfart. En investering, der giver flere arbejdspladser og positiv afsmittende effekt på hoteller i regionen.

I slutningen af 2017 kan ejerne, Jan og Dorte Milling, slå dørene op til en ny konferencebygning. For at efterkomme den stigende efterspørgsel investeres millioner i byggeriet, der vil kunne rumme op til 600 konferencedeltagere – fire gange flere end de nuværende faciliteter. Det største lokale kan rumme op til 470 personer.

”Vi står allerede stærkt som møde- og konferencested, og vi ser udbygningen som et naturligt skridt i forhold til at imødekomme den stigende efterspørgsel. Før har vi måtte sige nej til de helt store arrangementer, men fremover kan vi tage meget større hold og dermed efterkomme den store interesse”, siger direktør Jan Milling.

”Med det nye konferencecenter kommer flere andre hoteller i området med stor sandsynlighed til at opleve højere belægning, da Hotel Park med sine 103 værelser ikke kan aftage alle bookninger fra de mange gæster”, siger Jan Milling.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.