Mød 200 rejsebranchekolleger i det nye Stand By

Direktør for de danske Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert, pryder forsiden af det seneste Stand By.

Direktør for de danske Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert, pryder forsiden af det seneste Stand By.

VOR EGEN VERDEN: Seneste udgave af Stand By er netop landet hos abonnenterne – her er reportager fra mange arrangementer og besøg hos Airbus, fremvisning af Finnairs og Qatar Airways’ nye langrutefly, MICE-muligheder i Manchester og Liverpool samt præsentation af Lufthansas nye flyklasse på langruterne osv.

Mange af de seneste måneders arrangementer i den danske rejsebranche er omtalt i det nye Stand By. Samlet har bladets danske udgave over 200 navngivne rejsebrancheansatte – bl.a. fotograferet ved et væld af sammenkomster.

Stand By har f.eks. været til Rejselivsmessen i Oslo, MATKA-feriemessen i Helsinki, Ferie-Forum i København og World Travel Market i London.

Stand By har også indslag fra workshops i København hos erhvervsrejsebureauet CWT, San Francisco-besøg samt hos PATA Danmark, fra gallaindsamling på Hilton Copenhagen Airport, paneldebat om rejsebureauernes fremtid, fotoreportage fra den seneste Stand By-lounge og uddeling af Luftfartspokalen i december i Københavns Lufthavn.

På artikelfronten rapporterer Stand By om bl.a. Mindevent i København – arrangeret af VisitDenmark og Wonderful Copenhagen, vi har været hos Qatar Airways til præsentation af dets nye langrutefly, A350 – og til præsentation af samme for Finnair hos Airbus-fabrikken i Toulouse.

Ligeledes har Stand By været i Antwerpen, hvor Travelport var hovedsponsor i et par indholdsrige dage med topchefer fra luftfarten plus Stand By har kigget på Lufthansas nye langruteklasse, Premium Economy.