Mød verden med et smil

Gorm Pedersen.

Gorm Pedersen.

REJSEMESSE: Næste weekend afvikler Star Tour messe i København for 1.500 kunder, og måneden efter følger Aarhus. Ud over eget brand er også MyPlanet og Marco Polo med.

Landechef i Star Tour, Gorm Pedersen, kan glæde sig over, at han som står først på programmet næste lørdag, når bureauet holder rejsemesse i Valby, allerede har udsolgt til hans foredrag om en eksotisk vinter. Og her tænkes næppe på den danske sommer, som begyndte så trist, men til gavn for charterbureauerne.

Ca. 1.500 gæster dukker op til en messe i Valby under overskriften ”Mød verden med et smil”.

”Vi vil gerne se nogle af vores gode kunder, og vi har et lignende arrangement i Aarhus i november. Vi har også ment, det er en god ide, at tage både MyPlanet og Marco Polo med af hensyn til bredden. Det er da helt fint, hvis der også kan sælges en rejse til Australien,” siger Gorm Pedersen til standby.dk.

Ud over en række foredrag er der stande, rejseauktion, smagsprøver og messetilbud. Til et spørgsmål om det sker ud fra en betragtning om, at det er bedst at gøre det hele selv, lyder svaret: ”Nej, vi er da for eksempel også med i Herning.”