Mødemesse satte pris på brancheaktører

Alle vinderne hos Kursuslex 2017 – foto: Vicki Maddison.

MICE: Kursuslex Møde- og Eventmesse, der i dag afsluttes i Bella Center, uddelte på åbningsdagen i går sine otte priser til aktører indenfor MICE-branchen, der i Danmark årligt omsætter for over 20 milliarder kr.

I mere end 20 år har firmaet Kursuslex afviklet sin årlige Møde- og Eventmesse. Messen holdes i disse dage – den startede i går i Bella Center og slutter i dag. Sidste år blev messen holdt i Forum Copenhagen, men her er faciliteterne for dårlige, mente Kursuslex, hvilket den adm. direktør for BC Hospitality Group, der bl.a. ejer Forum, Allan Agerholm, er helt enig i, sagde han i går til standby.dk – derfor skal de nu forbedres.

”Idéen med at skabe Kursuslex Møde- og Eventmesse var at få den bedste workshop mm på området. I år har messen 330 udstillere med 2.500 besøgende i går og i dag. Da vi havde den første messe for over 20 år siden var der 23 udstillere og 87 besøgende,” siger Kursuslex adm. direktør, Christian Guldager, til standby.dk og tilføjer: ”Den danske MICE-branche omsætter på den anden side af 20 milliarder kroner, og det er gamle tal fra VisitDenmark, så det undrer mig, at regeringen har nedskrevet bevillingerne på området til VisitDenmark, da MICE-området skaber jobs og arbejdspladser.”

Kursuslex uddelte i går sine otte priser. For at finde vinderne kan alle indstille kandidater. Herefter vælger et udpeget ekspertpanel de tre bedste i hver kategori, hvorefter over 3.000 mødeplanlæggere stemmer om vinderne – Kursuslex ekspertpanel har dog hovedparten af stemmerne.

Årets otte vindere var: Bedste service: Hindsgavl Slot, bedste madkoncept: Papirøen Copenhagen Street Food, bedste lokaler: Comwell Hotel Kellers Park, bedste mødekoncept: Comwell, bedste foredragsbureau: Athenas, bedste teambuildingleverandør: CoastZone, bedste eventbureau: JCP Event Denmark og bedste cateringleverandør: Madkastellet.