Musicalflop i London

1

stephen-wardENTERTAINMENT: Det kører ikke mere for de store musicals i London. Selv Andrew Lloyd Webber må overgive sig, og flere forestillinger lukker længe før tiden.

Vi styrtede alle til London i sin tid. For at opleve den ene store musical efter den anden i teaterdistriktet i West End. Jesus Christ Superstar, Evita, Les Miserable, Phantom of The Opera, Løvernes Konge. Vi var en del, som var med SAS i London for at åbne ruten til London City, og bagefter til et brag af en forestilling med Mama Mia.

Nu går det ifølge Daily Telegraph den anden vej. Llloyd Webbers seneste musik er komponeret til ”Stephen Ward”, som  lukker efter kun fire måneder med halvtomme sale.

Hans makker, tekstforfatter Tim Rice, har skrevet teksterne til ”Herfra og til Evigheden” musical, der lukkede efter et halvt år, hvilket slet ikke må ske i London, hvis det skal løbe økonomisk rundt.

”Jeg har ikke skrevet et hit i 20 år, og jeg har skrevet seks musicals i den tid ” siger Lloyd Webber til avisen.

Det kunne måske være derfor publikum svigter!

Skriv en kommentar

1 Comment on "Musicalflop i London"

Notify of
avatar
ltvm
ltvm

Muligvis… men ikke alt er et “Flop”

Mamma Mia har i år kørt i 15 år, så nogle må der gå i teateret. Har selv set den 2 gange i London først på Prince Of Wales Teateret og sidst på Novello Teateret og begge gange for fulde huse på en ganske alm hverdag.. super show 🙂

wpDiscuz