Muslimsk turistkonference i Istanbul

0

halal konferenceHALALKONFERENCE: Et af de hastigst voksende former for turisme kommer i fokus for første gang til næste års Halal-turisme Konference i Istanbul, sponseret af det tyrkiske turistministerium.

En stort anlagt muslimsk turistkonference, som selv af arrangørerne betegnes som en halalturist konference, løber af stablen i marts næste år i Istanbul – for første gang i Tyrkiet.

Arrangørerne fastslår at såkaldt halalturisme er et af de hurtigst voksende turistmarkeder i verden. Menuplanen er klar. Konferencen bygges op omkring muslimske værdier. Alkohol er forbudt. Det samme er svinekød. Der vil være særkilte swimmingpools til mænd og kvinder. Ligesom der vil være kønsadskilte spa-områder.

Den første konference af sin art blev afholdt i Granada i Spanien i 2014. Det globale index for halal turisme anslås til at have en omsætning på 145 mia. dollar på verdensplan. Udregnet på 108 mio. turister.

Der er ca. 1,8 mia. muslimer i verden, og man regner med, at 50 mio. af dem bor i Europa.

Det tyrkiske turistforbund og en række tyrkiske turoperatører anser det for at være et meget stort turistmarked for Tyrkiet.

Selv har organisationen en top tre for halaturisme som følger: 1. Malaysia, 2. Emiraterne og 3. Tyrkiet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz