MyCruise.dk snart største spiller på krydstogtmarkedet

Med virkning fra 01. oktober 2010 har det Frederiksbergbaserede krydstogtrejsebureau MyCruise.dk opkøbt alle krydstogtaktiviteter i Sunway Seatravel.

 

”Med dette opkøb bliver MyCruise en af de største spillere på markedet,” forklarer en glad administrerende direktør i MyCruise, Gitte Sørensen, til Stand By.
”Som markedet ser ud nu, er vi 2. størst på salg af MSC Cruises, størst på Norwegian Cruise Line og størst eller 2. størst på Costa Cruises,” fortæller Gitte Sørensen, der sammen med tre partnere officielt startede MyCruise.dk 1. april 2008.

 

Med opkøbet af Sunway Seatravel udvides ejerkredsen med endnu et medlem, nemlig Mads Bygballe Christiansen, der igennem de seneste år har stået i spidsen for Sunway Seatravel. Med i handlen var også en af branchens mest erfarne krydstogtsælgere, Lone Andreasen.

 

”Jeg kan selvfølgelig ikke oplyse noget om økonomien bag, men jeg kan fortælle, at det var en nem beslutning og forhandlingerne har kun været undervejs i godt seks uger. Sunway Seatravel passer perfekt i MyCruise.dks strategiske ønske om at styrke sin position på det danske marked. Vi er med købet klar til væksten og ser frem til at kunne servicere den øgede efterspørgsel på krydstogter i Danmark, med en bred vifte af krydstogter over hele verden og med nogle af branchens mest erfarne medarbejdere om bord,” siger Gitte Sørensen.

Skrevet af Anne Orholt

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.