Næsten fjordrejer nok til Tivoli åbning

Rejer

SÆSONÅBNING: Da Tivoli åbnede i fjor havde sne og is skabt de dårligste forhold for tilstrækkeligt med fjordrejer i Grøften. Kun de første 40 gæster fik, men i år ser det langt bedre ud, når den gamle have slår portene op på torsdag.

”Jeg er en lille smule bekymret for, at vi kan få alle de fjordrejer, vi skal bruge til åbningen. Det drejer sig om ca. 40 kilo. Alt er bestilt og lidt til. Vi regner med op mod 700 gæster til frokost, og halvdelen eller flere skal have fjordrejer,” siger restauratør Poul Eriksen til standby. dk.

”Vore leverandører siger, at det har været lidt for koldt om natten til at vi kan få alle de fjordrejer, vi kan bruge. Men det er anderledes end i fjor. Da måtte vi skuffe langt de fleste. Vi havde kun til 40 portioner. De gik til Se &Hør, men de har altså også haft stamplads i al min tid på åbningsdagen,” fortsætter han.

Personaleproblemer er der ingen af i Grøften. Der skal bruges 40 tjenere, de 37 var også med i fjor. Blandt de 22 kokke er kun to nye. De 13 smørebrødsjomfruer er de samme.

Enten er det fordi Poul Eriksen er en god chef, eller fordi det giver gode penge i den populære restaurant.

”Det er nok mest det sidste,” siger chefen.