Naturskøn USA-region viser flaget i Skandinavien

De seks New England-stater i det nordøstlige USA skal fremover promoveres som rejsedestination af dansk GSA-bureau.

Det danske General Sales Agent-bureau, Atlantic Link, har fået endnu en nordamerikansk kunde, denne gang de seks New England-stater, Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont. Deres fælles turismeindsats er samlet under varemærket Discover New England

Atlantic Link har tidligere haft Massachusetts Office of Tourism og Visit Maine som kunde.

New England-staterne er kendt for meget, bl.a. de smukke efterårsfarver, de gamle kroer, smuk natur og seafood, bare tænk på hummerne fra Maine.

”Stadig flere skandinaviske turister værdsætter og besøger – vi glæder til at hjælpe med at inspirere flere til at tage turen til regionen,” siger Atlantic Links ejer og adm. direktør, Karin Gert Nielsen.

Både SAS og Norwegian har direkte ruter fra København til Boston, hovedbyen i New England. Norwegian flyver også direkte fra København til Providence i Rhode Island og til Hartford i Connecticut.

Se mere på hjemmesiden: discovernewengland.org

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.